Familie opstellingen met paarden

Ervaar de kracht van het wetend veld

Datum : 17 maart 2024
Locatie : Uden

Zondag 17 Maart - Max. 6 personen (vergoeding zorg mogelijk, mits je aanvullend verzekerd bent).

Zet jouw verleden in een geheel nieuw kader... vanuit onvoorwaardelijkheid. Wat staat je nu nog in de weg om vanuit je hart te leven?

Worstel je met levensvragen over jezelf, je relaties, je partner, je ouders, je werk? Heb jij ook van die ervaringen dat je ondanks intens aan jezelf te werken je steeds weer dezelfde uitdagingen tegenkomt? Alsof er een elastiekje is die je steeds weer terugtrekt in je oude gedrag. Heb je een verlangen….maar blijf je dezelfde hobbels tegenkomen?

Jouw plek opeisen:

Een (Familie) opstelling (systemisch werken met paarden) is een mooie methode om antwoord te krijgen op levensvragen. Het maakt niet uit of deze werk-of privé gerelateerd is.

Een onbewuste loyaliteit aan je familiesysteem kan de reden zijn waarom je wel of niet in staat bent om je op een bepaalde manier te gedragen. Door middel van opstellingen wordt jouw binnen -en buiten wereld ( relaties tussen familieleden of andere relaties en de knelpunten daartussen) direct zichtbaar.

Door ze te herkennen en te erkennen kan er gelijk actie ondernomen worden zodat je eigen weg vrij gemaakt wordt. Systemisch werken met paarden is een intensieve, krachtige manier van werken en maakt patronen en onbewuste dynamieken in O.A het familiesysteem zichtbaar.

Het onzichtbare wordt zichtbaar.

Aanmelden? https://equizenz.nl/event/hoogsensitief-en-familie-opstellingen/

Meer informatie over EquiZenz - Hoogsensitief en Paard