Adriaans Barbecue en Catering Service, voor uw barbecue & catering van 2 tot 20.000 pers!
Ons bedrijf is gevestigd op industrieterrein De Hooge Akker 23 in Geldrop.
Het pand voldoet aan de modernste eisen op het gebied van voedselveiligheid en HACCP.
Jaren geleden bedacht Henri Adriaans een manier om het assortiment vlees gekoeld
naast de barbecue met gas bij de klant aan huis te leveren: de koelvitrine !
Met producten van de hoogste kwaliteit, schappelijke prijzen en de unieke koelvitrine - service
heeft Adriaans een uitstekende naam opgebouwd.
Veel bedrijven, verenigingen en particulieren hebben immers geen ruimte in de koelkast
(daar moet het drankje in staan) om het barbecuevlees op de juiste temperatuur te houden.
Met de koelvitrines van Adriaans Barbecue en Catering Service is dit probleem verleden tijd.
Vanaf twintig personen wordt dit barbecue- assortiment vlees geleverd in een koelvitrine.
Adriaans Barbecue en Catering Service levert ook een islamitische en vegetarische barbecue.
(met combinaties van vlees en vis)
De mogelijkheden die het bedrijf biedt zijn groot.
Er zijn verschillende compleet verzorgde barbecue- assortimenten met 5 stuks vlees p.p.
bestaande uit een gevarieerde vleesmix, diverse soorten verse salade en rauwkost,
sauzen, stokbrood, kruidenboter en bestek.
Onze keukenbrigade maakt voor u o.a. tapas, stamppotten, koud- warm- vis en winterbuffet -
belegde broodjes en hapjes potpourri.
Zo worden honderden party’s naar uw wens verzorgd.
Adriaans Barbecue en Catering Service heeft in samenwerking met diverse bedrijven
locaties beschikbaar voor bedrijfs-,buurt-, familie en andere feesten.
Ook kunnen wij zorgen voor entertainment op uw feest.
Ook op uw eigen locatie is alles mogelijk: verzorging van drank - het uitserveren van buffetten
en voor het bakken op uw barbecueparty beschikken we over gekwalificeerd personeel.
Kort samengevat Adriaans Barbecue en Catering Service is hét adres voor een complete verzorging van uw feest.
Adriaans Horeca Slagerij biedt de mogelijkheid om de kleine culinaire keuken en horeca te
voorzien van geportioneerd vlees, wild en gevogelte van de hoogste kwaliteit.