Allroad Projecten BV in Eindhoven

Allroad uitzendbureau: Uniek in transport & logistiek.

Over Allroad Projecten BV

Allroad Projecten BV valt onder de rubriek transportbedrijf in Eindhoven.

Allroad staat synoniem voor transport en logistiek. Vernieuwend, flexibel, onderscheidend en vooral gedreven bieden wij een compleet pakket van dienstverlening aan. Van uitzenden, een rijopleiding, nascholen en een eigen logistieke tak tot het verzorgen van distributie-activiteiten.

- Allroad Uitzendbureau: uitzenden, detacheren en payrolling.

- Allroad Academy: Opleiden, leren en werken.

- Allroad Warehousing: Warehousing, logistieke dienstverlening en douanefaciliteiten.

Bij Allroad staat persoonlijke benadering hoog in het vaandel. De medewerkers zijn betrokken met hun opdrachtgevers en kandidaten, daardoor kan de perfecte match gerealiseerd worden.

De vijf kernwaarden waar Allroad uitzendbureau voor staat:

- Betrokken: Allroad besteed tijd en aandacht aan haar opdrachtgevers en kandidaten. - Betrouwbaar: Wij hebben een groot netwerk van bekende en stabiele opdrachtgevers. - Flexibel: Snel schakelen tussen opdrachtgevers en kandidaten is onze specialiteit. - Mensgericht: Ons personeel kent onze kandidaten en opdrachtgevers en vindt altijd de beste match. - Veelzijdig: Naast het uitzenden van persoon heeft Allroad de academy om personeel op te leiden.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Allroad? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Allroad Projecten BV uit de rubriek transportbedrijf uit Eindhoven is gevestigd aan de Stratumsedijk 26 in Eindhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 040-5555555.

Diensten en producten voor transportbedrijf

Trefwoorden die horen bij Allroad Projecten BV zijn o.a. :