Biancas Finishing Touch in Eindhoven

Biancas Finishing Touch uit Eindhoven heeft geen profiel.

Wat doet Biancas Finishing Touch in Eindhoven

Biancas Finishing Touch is een evenementen bureau uit Eindhoven. Men is gevestigd aan de S. van Noyestraat 13. Het telefoonnummer van Biancas Finishing Touch in Eindhoven is 040-2445015.

Is Biancas Finishing Touch in Eindhoven uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Eindhovenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Biancas Finishing Touch in Eindhoven valt onder de rubriek evenementen bureau. Een evenementen bureau uit Eindhoven levert onder andere :

Wie er goed uitziet voelt zich prettig en zelfverzekerd. De juiste combinatie van kleding en kleuren kan zorgen voor n&egravet dat beetje extra zelfvertrouwen zodat het lijkt alsof je de hele wereld aankunt.

Verzorgde handen, een mooie make-up en accessoires maken het plaatje compleet. Wil je graag verzorgd en stijlvol voor de dag komen dan ben je bij Biancas finishing touch op het goede adres! Bij Biancas finishing touch kun je terecht voor deskundig advies op het gebied van kleur, make-up en styling. Dit kan zowel individueel als in groepsverband.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander evenementen bureau

  • Creatieve Tijd

    Creatieve Tijd gevestigd in Nuenen. Wij verzorgen cursussen en workshops mozaiek aan huis of op loka. Trefwoorden van Creatieve Tijd : workshop, cursus, tegelen, mozaïek, tegelmozaïek, instellingen, particulieren, vrijgezellenfeest.

    tel. 06-44320130, Refelingse Erven 129, 5672TC in Nuenen

    Meer over Creatieve Tijd contact website