Blooming Touch in Eindhoven

Blooming Touch voor reflexzonetherapie, holistic pulsing en coaching.

Over Blooming Touch

Blooming Touch valt onder de rubriek coaching uit Eindhoven.

We leven in een drukke en hectische wereld. Werkdruk, verplichtingen of onvoorziene situaties kunnen je uit balans brengen. Ook ziekte, stress, geen energie meer hebben of lichamelijke klachten kunnen je gevoel van welzijn ondermijnen.

Is dit herkenbaar voor jou? Dan kan ik u hierbij wellicht een helpende hand bieden. Blooming Touch is de praktijk voor reflexzonetherapie & holistic pulsing, de drijvende kracht achter Blooming Touch is Evelien, een gelukkig mens kan het hele leven aan en daar zet ik me graag voor in!

De praktijkruimte van Blooming Touch is een prettige en rustige ruimte waar een ieder zich op zijn/haar gemak voelt en weer even kan ontspannen. Met een comfortabele elektrisch verstelbare behandelbank, kunt u zowel liggend als zittend behandeld worden. U kiest wat u het prettigste vindt.

Mijn expertises;

* stress & burn-out

* baby en ouder

* zwangerschap & bevalling

* chronisch & palliatief

* reflexologie bij kanker

* verlies & rouw

Wilt u graag meer informatie over de behandelingen? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Blooming Touch uit de rubriek coaching uit Eindhoven is gevestigd aan de Grasbloem 3 in Eindhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10695926.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Blooming Touch zijn o.a. :