Brapewo Braziliaanse Trommel Workshops in Veldhoven

Brapewo Braziliaanse Trommel Workshops uit Veldhoven heeft geen profiel.

Wat doet Brapewo Braziliaanse Trommel Workshops in Veldhoven

Brapewo Braziliaanse Trommel Workshops is een evenementen bureau uit Eindhoven. Men is gevestigd aan de Hertgang 43. Het telefoonnummer van Brapewo Braziliaanse Trommel Workshops in Veldhoven is 06-10685340.

Is Brapewo Braziliaanse Trommel Workshops in Veldhoven uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Eindhovenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Brapewo Braziliaanse Trommel Workshops in Veldhoven valt onder de rubriek evenementen bureau. Een evenementen bureau uit Eindhoven levert onder andere :

Brapewo verzorgt swingende Braziliaanse trommelworkshops. De workshops worden op humor volle wijze gegeven door onze ervaren workshop leider en kunnen altijd in overleg met u aangepast worden aan elk event. Of het nu gaat om een teambuilding sessie of een puren energiser, alles is bij ons mogelijk. Neemt u contat met ons op en wij verzorgen voor u een passende offerte met daarin al uw wensen verwerkt. De workshops zijn uit te breiden met een samba dans workshop, tapas workshop of voor uw event de catering op maat verzorgt. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander evenementen bureau

  • Creatieve Tijd

    Creatieve Tijd gevestigd in Nuenen. Wij verzorgen cursussen en workshops mozaiek aan huis of op loka. Trefwoorden van Creatieve Tijd : workshop, cursus, tegelen, mozaïek, tegelmozaïek, instellingen, particulieren, vrijgezellenfeest.

    tel. 06-44320130, Refelingse Erven 129, 5672TC in Nuenen

    Meer over Creatieve Tijd contact website