buro é in Geldrop

buro é denkt binnen de muren en buiten de perken.

Over buro é

buro é valt onder de rubriek interieur ontwerp uit Eindhoven.

Zoekt u een winkel waar u terecht kunt voor vragen over uw interieur? Hulp bij de aankoop van woonaccessoires of een passend cadeau? Dan bent u bij buro é aan het juiste adres. U kunt bij buro é terecht voor de volgende diensten:

- EHBO: Eerst Hulp Bij Overhuizingen en verkoopstyling.

- Kleuradvies: buro é geeft graag kleuradvies op maat. Of dit nu voor bijvoorbeeld uw zolder is of uw woonkamer. Inclusief nummers of patroon op maat.

- Interieur vormgeving: Interieurplan en totaaladvies met inrichtingsplan, styling en kleuradvies.

- Styling: U krijgt tips en trucs voor elke ruimte of een deel daarvan.

Architecte Els Luijerink is sinds september 2015 betrokken bij het advieswerk van buro é. Wilt u graag een zetje in de goede richting? Dan helpt buro é u daar graag bij.

Wanneer u aankopen doet in de winkel, dan vindt buro é het een service van de zaak om thuis mee te kijken welke kleur, dessin of grootte het beste bij u in huis past.

Heeft u een vraag aan buro é? Neemt u dan contact op. U zal altijd netjes te woord worden gestaan. Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje op de website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

buro é uit de rubriek interieur ontwerp uit Eindhoven is gevestigd aan de Langstraat 28 in Geldrop. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11455776.

Diensten en producten voor interieur ontwerp

Trefwoorden die horen bij buro é zijn o.a. :