Coachen met LEF in Schijndel

Business & Ondernemers Coach

Over Coachen met LEF

Coachen met LEF valt onder de rubriek coaching in Eindhoven.

Mevr. Mirjam Christaans is de drijvende kracht achter Coachen met LEF. In 2020 begonnen als ondernemer, met haar coachdiploma op zak.

Ben je op zoek naar een coach omdat je een bedrijf wil starten, maar je weet niet goed hoe? Je wil in balans blijven, door te leren hoe je op gezonde wijze kunt gaan ondernemen? Je wil ondernemen zonder stress, maar hoe kun je dit realiseren? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Coachen met LEF.

Zou het niet fijn zijn als...

- Jij het ondernemerschap met veel enthousiasme en plezier ervaart. Je missie echt leeft en je jouw echte potentieel ontwikkelt. En dat je niet kan wachten wat er nog meer te ontdekken valt?

- Jouw dromen en ideeën structureel vorm krijgen. Je een duidelijk aanbod hebt waar je echt achter staat. Je volledig bewust bent van de waarde die je biedt. Al je twijfel en onzekerheid omgebogen is in rust en zelfvertrouwen?

- Je weet wie jouw klanten zijn, waar je ze kan vinden en wat jij voor hen kan betekenen. Zodat je jouw aanbod op een natuurlijke manier en voor een goede prijs verkoopt omdat je precies weet wat je waarde is?

- Je structuur, focus en overzicht in je bedrijf hebt ingebouwd, waardoor je rust krijgt en beter in balans bent?

In een tijdsbestek van 6 maanden wil ik je begeleiden 1 op 1 bij een goede en gezonde opbouw van jouw bedrijf. Ik zet je aan het werk, kan kritische vragen stellen, houd jou een spiegel voor en daag je uit om af en toe uit je comfortzone te stappen. We creëren een heldere structuur die afgestemd is op jouw persoonlijke wensen. Dat betekent concrete doelen stellen, een actieplan maken en uitvoeren.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van wat Coachen met LEF voor jou kan betekenen, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coachen met LEF uit de rubriek coaching uit Eindhoven is gevestigd aan de Hoofdstraat 43 in Schijndel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53158444.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coachen met LEF zijn o.a. :