Coachingspraktijk Waardenvol Leven in Veldhoven

Uit je hoofd in je lichaam | Ontdek de sleutel naar je hart

Over Coachingspraktijk Waardenvol Leven

Coachingspraktijk Waardenvol Leven valt onder de rubriek coaching in Eindhoven.

Heb jij last van een burn-out, ben je depressief of heb je andere problemen waardoor je even niet zo lekker in je vel zit? Heb je al veel dingen geprobeerd die niet werken? Coachingspraktijk waardenvol leven geeft je het laatste duwtje in de rug.

Voor velen herkenbaar, een gehaaste maatschappij. Alles moet beter en sneller. Er kunnen allerlei problemen boven komen drijven, die in de weg staan van alles wat jij zo belangrijk vindt. Het gevoel altijd maar te moeten presteren en bang zijn om te falen. Deze druk zorgt ervoor dat het steeds moeilijker wordt om evenwichtig gelukkig te zijn en te leven.

Herkenbaar? Ben jij ook zo moe. Ben je depressief of angstig? Heb je veel last van stress of pijn? Overwin gevoelens, gedachtes en angsten en leef vanaf nu waardenvoller.

Ik ben Ingrid van Ampting, gediplomeerd ACT coach en gecertificeerd vertrouwenspersoon. Ik help je graag op weg om deze gedachten en gevoelens beter beheersbaar te maken, zodat jij weer een vitaal en waardevol leven kan leiden. Dit doen we door middel van meditatie, oefeningen en metaforen. Die helpen je weer op weg.

Wat is ACT? ACT kan zorgen voor een vrolijke speelse levenshouding, waarbij je beter leert omgaan met alle angst en pijn in het leven. Dit alles in een huiselijke sfeer, waar je jezelf volledig op je gemak kunt voelen. Met ACT leer je om het zinloze gevecht met vervelende gedachten, emoties en lichamelijke gevoelens te staken. Hierdoor ben je meer in staat om je aandacht te richten op de dingen die je werkelijk belangrijk vind in het leven (waarden).

Loop er niet te lang mee door. Wil je weten of ACT jou kan leren omgaan met deze problemen, door ze in je dagelijkse leven te leren toepassen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coachingspraktijk Waardenvol Leven uit de rubriek coaching uit Eindhoven is gevestigd aan de Lepelkesweg 7 in Veldhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20551446.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coachingspraktijk Waardenvol Leven zijn o.a. :