Creatieve Tijd in Nuenen

Creatieve Tijd gevestigd in Nuenen. Wij verzorgen cursussen en workshops mozaiek aan huis of op lokatie.

Over Creatieve Tijd

Creatieve Tijd valt onder de rubriek evenementen bureau in Eindhoven.

 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; CreatieveTijd organiseert en begeleidt workshops en cursussen tegelmozaïek voor particulieren, instellingen en bedrijven.

Met oog voor detail, persoonlijke aandacht en betrokkenheid stimuleer ik mijn cursisten in hun creativiteit. Ik laat mensen ervaren dat mozaïeken verrassend en ontspannend is en dat iedere vorm van creativiteit hierin goed is. Creativiteit is niet iets wat je hebt of niet hebt maar wat je moet ontdekken in jezelf en wat je kan ontwikkelen door het te doen. Door hiervoor open te staan haal je voldoening uit jezelf en uit de dag.

Door mijn jarenlange ervaring in de creatieve sfeer kan ik op een praktische en persoonlijke wijze invulling geven aan de workshop of cursus en mensen enthousiasmeren. Het resultaat kan een individueel werkstuk of een gezamenlijk project zijn.

Graag geef ik een persoonlijke toelichting en kan in overleg invulling worden gegeven aan specifieke wensen.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Creatieve Tijd uit de rubriek evenementen bureau uit Eindhoven is gevestigd aan de Refelingse Erven 129 in Nuenen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44320130.

Diensten en producten voor evenementen bureau

Trefwoorden die horen bij Creatieve Tijd zijn o.a. :