Dazzling Cocktails in Geldermalsen

Dazzling Cocktails uit Geldermalsen heeft geen profiel.

Wat doet Dazzling Cocktails in Geldermalsen

Dazzling Cocktails is een evenementen bureau uit Eindhoven. Men is gevestigd aan de Laageinde 15. Het telefoonnummer van Dazzling Cocktails in Geldermalsen is 0345-570712.

Is Dazzling Cocktails in Geldermalsen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Eindhovenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Dazzling Cocktails in Geldermalsen valt onder de rubriek evenementen bureau. Een evenementen bureau uit Eindhoven levert onder andere :

 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;  ;  ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; Caiparinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise en de onovertroffen Strawberry Martini. U schudt ze zo uit uw mouw... nadat u de workshop Dazzling Cocktails shaken heeft meegemaakt. In ongeveer twee uur tijd krijgt u les in het mixen en shaken van de alcoholische drankjes (of op verzoek non-alcoholische drankjes). Aan het eind van de workshop bent u een volleerde cocktailshaker, klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan & Douglas Coughlin. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander evenementen bureau

  • Creatieve Tijd

    Creatieve Tijd gevestigd in Nuenen. Wij verzorgen cursussen en workshops mozaiek aan huis of op loka. Trefwoorden van Creatieve Tijd : workshop, cursus, tegelen, mozaïek, tegelmozaïek, instellingen, particulieren, vrijgezellenfeest.

    tel. 06-44320130, Refelingse Erven 129, 5672TC in Nuenen

    Meer over Creatieve Tijd contact website