De scheidingsmediator in Eindhoven

De scheidingsMediator: Dé mediator in Eindhoven en omstreken

Over De scheidingsmediator

De scheidingsmediator valt onder de rubriek mediation uit Eindhoven.

Bent u op zoek naar een mediator in de omgeving van Eindhoven? Dan bent u bij De scheidingsmediator helemaal het juiste adres. Chris van Gompel staat graag voor u klaar om u bij te staan tijdens uw scheiding.

Wanneer u de scheiding via Chris regelt, dan gaat de scheiding op het tempo dat u aangeeft. Tevens probeert Chris te zorgen voor een snelle en juiste scheidingsprocedure. Vaak is het moeilijk om samen met uw (ex) partner tot een oplossing te komen. Chris bemiddeld tussen u en de andere partij.

Ook heeft Chris ruime ervaring op financieel gebied en zorgt ervoor dat de gesprekken op financieel gebied altijd duidelijk en helder zijn en legt deze op een begrijpelijke manier uit.

De eerste kennismaking is geheel vrijblijvend en kosteloos. Wanneer er een klik is wordt er vanuit daar een planning opgemaakt voor het scheidingsproces.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van De scheidingsmediator.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De scheidingsmediator uit de rubriek mediation uit Eindhoven is gevestigd aan de Torenallee 20 in Eindhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 040-2266535.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij De scheidingsmediator zijn o.a. :