Element Coaching & Therapie in Eindhoven

Element Coaching & Therapie

Over Element Coaching & Therapie

Element Coaching & Therapie valt onder de rubriek coaching uit Eindhoven.

Bent u opzoek naar een coach of therapeut met jarenlange ervaring? Dan bent u bij Element Coaching & Therapie aan het juiste adres.

Mijn naam is Lies Dekkers, ik ben de eigenaresse van Element Coaching & Therapie. Ik ben begonnen in 2007 met mijn praktijk om mensen te begeleiden en te helpen met hun verdere ontwikkeling. Ik help mensen met het krijgen van een gezond, evenwichtig en vooral gelukkig leven.

Ik ben gespecialiseerd in stress- en burn-out, omgaan met emoties, zoals bv boosheid of angsten, piekeren en dwanggedachten en trauma's. Methodes die ik het meest gebruik zijn Somatic Experiencing ( lichaamsgericht traumawerk), ACT ( Acceptance and Commitment Therapie; de nieuwste vorm van cognitieve therapie).

Heeft u verder nog vragen voor ons? Of wilt u meer te weten komen over ons? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Element Coaching & Therapie uit de rubriek coaching uit Eindhoven is gevestigd aan de Boerhaavelaan 50 in Eindhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-36177724.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Element Coaching & Therapie zijn o.a. :