Elke Coaching in Eindhoven

Persoonlijke-, relatie-, organisatie en verzuim coaching

Over Elke Coaching

Elke Coaching valt onder de rubriek coaching in Eindhoven.

Elke Donker is het gezicht en de drijvende kracht achter Elke Coaching. Mijn doel als coach is om jou weer in je eigen kracht te zetten zodat jezelf de regie weer over je leven neemt. Daardoor je eigen levensenergie weer voelt stromen mede door een diepere verbinding met jezelf te hebben.

Ben je op zoek naar een coach? Omdat je je niet gewaardeerd voelt, vaak angstig, onrustig, onzeker of verdrietig bent? Je steeds je baan verliest? Het gevoel hebt dat je overal verantwoordelijk voor bent? Gebrek hebt aan ondernemerschap? Of omdat je steeds in conflict of ruzie verwikkeld bent? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Elke Coaching. Ik zou je graag willen begeleiden. Het helder te krijgen van de bewegingen die jou hinderen. Er weer voor te zorgen dat je weer in je eigen kracht komt te staan.

Het aanbod bij Elke Coaching:

- Organisatiecoaching, waaronder ; * Intervisiebegeleiding * Teamcoaching * Preventie/ziekteverzuim * Individuele coaching

- Persoonlijke coaching, waaronder; * Persoonlijke ontwikkeling * Relatiegeluk

- Familie opstellingen, is een methode om meer helderheid te krijgen in jezelf. In je zijn. Hoe je functioneert. En in de problemen die je in je leven ervaart.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website van Elke Coaching. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Elke Coaching uit de rubriek coaching uit Eindhoven is gevestigd aan de Jan Tooropstraat 16 in Eindhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53477004.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Elke Coaching zijn o.a. :

Nieuws van Elke Coaching in Eindhoven

OVER-LE*EN

OVER-LE*EN

Overleven na overlijden. Over het leven en over de leden van je gezin. Een zesdaagse (verspreid over 3 maanden) programma voor weduw-ouders.