Energetischepraktijk Bodhi in Breda

TeraMai Reiki en JassentechniekHealing

Over Energetischepraktijk Bodhi

Energetischepraktijk Bodhi valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Eindhoven.

Welkom bij Energetische praktijk Bodhi. Ik ben Irene Spiecker, geboren in Indonesiƫ en wonende in Breda met mijn gezin. Ik ben Reiki en Seichem Master in het TeraMai systeem. Daarnaast ben ik Jassentechniek Master en Jassentechniek-Healing trainer. In mijn praktijk geef ik cursussen met name tarot, Violette vuur, Channelingen met het kruis/bord. Tevens geef ik Engelen weekenden.

Wil je leren loslaten? De ballast die je dagelijks met je meedraagt, zoals stress, spanningen, angsten, trauma's, vermoeidheidsklachten, verbindingen, patronen e.d. putten je uit. Net als je jas, die je uit doet, leer ik je loslaten. Daar staat Jassentechniek voor.

Wil je jezelf helen, kies dan voor de Jassentechniek Healing.

Het Violette vuur staat voor transformatie en heling. Het brengt geluk, liefde, vitaliteit en een positieve levenskracht. De energie van vrijheid, genade en vergeving.

Tarot zet ik in voor bewustwording. Hiermee kunnen we de diepere betekenis van situaties en ontwikkelingen achterhalen. Hiermee vergaar je zelfkennis, bewustwording en nieuwe inzichten.

Wil je je persoonlijke Gids, Zonne-engel en/of Engel leren kennen? Kies dan voor Channeling via kruis/bord.

Zie de agenda op mijn website voor aanstaande data aangaande cursussen en workshops.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Energetischepraktijk Bodhi uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Eindhoven is gevestigd aan de Middenerf 55 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40721493.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Energetischepraktijk Bodhi zijn o.a. :