Florera Ontwerp advies en inrichting voor de buitenruimte in Heeze

Marjan de Koning is ruim 30 jaar actief als vormgeefster, ontwerpster en kleurstyliste

Over Florera Ontwerp advies en inrichting voor de buitenruimte

Florera Ontwerp advies en inrichting voor de buitenruimte valt onder de rubriek hovenier in Eindhoven.

Florera Ontwerp advies en inrichting voor de buitenruimte:

Tuinen zijn magisch!

Het draait bij mij als aardbolkleedster om het delen en uitdragen van talent en passie. Mijn tuinen dragen bij aan uw rust. Er is harmonie en balans.

U kunt wat lezen over mijn visie en inspiratie, op de pagina Florera diensten, heb ik het genoegen mijzelf aan u voor te stellen. U kunt daar lezen, welke type tuinen en buitenruimtes ik voor u kan verzorgen. Ik werk zowel NATIONAAL ALS INTERNATIONAAL.

Visie en inspiratie:

De wereld, de natuur, maar ook mensen blijven zich steeds meer ontwikkelen en zijn altijd in beweging. Dit is de basis van waaruit ik mijn tuin- en buiten ruimtes creëer. Graag wil ik uw leven verrijken met een stukje natuur, harmonie en rust.

Mijn inspiratie haal ik uit muziek, het leven in de mediterrane landen, kunst, architectuur, de natuur, de rijkheid van de schitterende bloemenvelden, de zee, geuren, kleuren en dieren. Daarbij is de historie en het dagelijkse leven van nu mijn belangrijkste anker.

Met PASSIE & PRECISIE tot in detail verwerk ik dan ook al uw ideeën en wensen en bied ik oplossingen voor al uw vragen en problemen. Goede adviezen, mooie ontwerpen met functionele slimme oplossingen, die natuurlijk binnen uw budget vallen.

Ik houd van rust, frisheid en ontspanning. Maar het allerbelangrijkste is, in huis én in de tuin, dat er harmonie is. Zorgvuldig arrangeren van beplantingen en andere elementen zorgt voor deze harmonie. Je kunt nog zulke mooie planten, (tuin)-meubelen, schilderijen etc hebben, wanneer je ze niet zorgvuldig arrangeert, heb je alleen maar een museum.

Ik adviseer, ontwerp, realiseer en begeleidt mijn klanten met een doel voor ogen:

Natuurlijk een droom tuin voor u te realiseren, die er als een vanzelfsprekendheid is, alsof 't er moeiteloos is ontstaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Florera Ontwerp advies en inrichting voor de buitenruimte uit de rubriek hovenier uit Eindhoven is gevestigd aan de Drossaard 28 in Heeze. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-26364036.

Diensten en producten voor hovenier

Trefwoorden die horen bij Florera Ontwerp advies en inrichting voor de buitenruimte zijn o.a. :

Nieuws van Florera Ontwerp advies en inrichting voor de buitenruimte in Heeze

Blog van Florera; de Magnolia

Blog van Florera; de Magnolia

Magnolia en Florera: De Magnolia is beroemd als voorjaarsbloeier.

Florera Ontwerp advies en inrichting voor de buitenruimte

Florera Ontwerp advies en inrichting voor de buitenruimte

Marjan de Koning is ruim 30 jaar actief als vormgeefster, ontwerpster en kleur styliste