Frequentie Feelings in DRUNEN

Praktijk voor life coaching & tantra

Over Frequentie Feelings

Frequentie Feelings valt onder de rubriek coaching in Eindhoven.

Frequentie Feelings neemt je mee in het voelen en ervaren dat jij Energie bent. Alles is Energie en alles heeft verschillende frequenties en trillingen. "JIJ" bent degene waar je op wacht.

Je kunt bij mij terecht voor life coaching en tantra. Tantra is af te nemen als individueel persoon, maar ook als stel.

Tantra | Het verlangen naar verbinding: Wat betekent verlangen voor jou? Maakt het je gelukkig, blij, of overspoelt het je? Kun je verlangen voelen? Kan je van puur verlangen ook genieten? Ben je op zoek naar meer verbinding? Verbinding met jezelf en-/of je partner?

Mijn handelswijze is gericht op helende intimiteit. In mijn coachingssessies, bodywork en counseling is de basis altijd Tantra.

Tantra in mijn sessies: Bij Frequentie Feelings kun je terecht als jij jezelf wilt leren ont-dekken door voelen en ervaren dat jij energie bent. De visie van frequentieFeelings is heel eenvoudig; alles is energie....ook jij! Gevoelens, gedachten, van waaruit je handelt, heeft een energetische frequentie met verschillende trillingen. Voor mij is Tantra een hele mooie en transformerende weg om de ontdekkingsreis in Jezelf aan te gaan.

Tantra sessies gegeven door mij zijn: liefdevol, warm en geborgen, intiem om vertrouwen en veiligheid te waarborgen. Als Tantrika daag ik je energie uit, prikkel en confronteer om de energie in jou te laten bewegen, zodat jij kan voelen waar het wel en waar nog meer beweging mag zijn.

Ademhaling, meditatie, visualisatie, Tantra oefeningen, aanraking zowel fysiek als energetisch, massage en muziek zijn de tools die ik gebruik om jezelf te verbinden met jeZelf. Je zult mij vertrouwen en je veilig voelen, zodat jij stapje voor stapje jouw energetische frequentie in balans kan brengen.

Dat is namelijk jouw taak.. mijn taak is door mijn vele ervaring, kennis en intuïtie jouw de weg te wijzen en te inspireren en te voelen met je hart. JIJ zet de eerste stap ... je pakt de telefoon en belt mij op. Dan kunnen we het er samen over hebben.

Jij bent degene waar je op wacht!

Voor stelletjes: Jullie gaan samen ademhalen, mediteren, visualiseren, doen samen tantra oefeningen, raken elkaar tantrisch aan en masseren onder mijn begeleiding om weer verbinding te voelen. Jullie dagen elkaar uit, prikkelen en confronteren in eerlijke communicatie onder mijn begeleiding. Jullie leren elkaar (weer) te vertrouwen en veilig te voelen zodat alles er mag zijn om jullie intimiteit te verdiepen.

Alle Tantra sessies worden gegeven op een matras op de grond vanuit wederzijds respect en gelijkwaardigheid ontkleed! Mocht je deze stap nog te groot vinden ben je altijd welkom voor een geklede sessie en/of op een behandeltafel, want Tantra hoeft niet alleen bloot ontvangen te worden. Een coach gesprek en een energetische behandeling eventueel ondersteunt met kruiden zal jou kunnen versterken in jouw proces! Alles is Juist!

Wil jij een Tantra sessie ontvangen? Of heb je vragen hierover? Neem dan eerst telefonisch contact met mij op: 0630636062. Per mail word er niet gereageerd.

Namaste Patricia


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Anoniem donderdag 22 juni 2023

5 sterren

“Ik kwam Patricia op ‘t spoor doordat ik via Google haar Tantra-site langs zag komen en getroffen werd door haar oprechte uitleg over in welke vorm de sessies waren die zij toen gaf. Dat is nu bijna 2 jaar geleden, toen nog onder de naam Pi-Tantra, maakte ik voor ‘t eerst kennis met haar fijne, warme, en bevlogen werkwijze een geduldige en invoelende opbouw, steeds op zoek naar de juiste balans tussen het geven en ontvangen van de optimale energie uitwisseling. Heel fijn vind ik haar uitgebreide voorgesprek bij elke sessie, daarin geeft zij blijk over veel kennis en achtergrond info te beschikken waardoor de sessies iets extra´s krijgen. Gedurende de afgelopen 2 jaar van sessies heeft Patricia ook nieuwe elementen aan haar al uitgebreide repertoire toegevoegd, daarvan is vooral het energetische gedeelte werkelijk adembenemend om te ervaren. ?Ook de aandacht die zij besteed aan de olie die ze gebruikt, de muziek keuze en de smaakvolle en intieme sessieruimte, een ware lust voor de zintuigen. Ik hoop nog heel lang van haar intense en fijne sessies te mogen genieten”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Anoniem donderdag 22 juni 2023

5 sterren

“Een aantal jaren geleden kwam ik bij Patricia terecht omdat ik op zoek was naar iemand die mij kon begeleiden bij het vinden van ontspanning en spiritualiteit. Even weg van de ratio en op zoek naar de intuïtieve kant van mezelf. Het verliep anders, het werd een prachtige reis door lichaam en ziel. Patricia is een mooie wijze vrouw die in staat is een veilige en omgeving te creëren. Een plek waar jij jezelf mag zijn en waar een diepe verbinding met elkaar kan ontstaan. Het heeft, bij mij, geleid tot een onvoorwaardelijk vertrouwen, de basis voor een ontdekkingstocht langs hart en ziel. Tijdens de sessie met Patricia opent zij je lichaam zodat de energie vrij kan stromen. Op een tedere en liefdevolle wijze wordt er gewerkt met het laten stromen van levens energie. Hierdoor is een veranderingsproces opgang gekomen. Er ontstaat een nieuwe balans, voel me heel energiek, in mijn kracht en heb een enorme creativiteit ontwikkeld en sta oprecht open naar de mensen mijn omgeving. Uiteindelijk heeft De sessie van Patricia geleid tot bewustwording van diepere gevoelens en de mogelijke verbinding met hart en ziel. Patricia is een “mooi mens” . Met haar kan je een verassend interessante reis maken.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Anoniem donderdag 22 juni 2023

5 sterren

“Met Patricia beleef ik elke sessie weer een doorbraak in mijn verdere ontwikkeling. De manier waarop zij aandacht, vertrouwen en liefde geeft heb ik nog nergens anders gevonden. Zonder oordeel, altijd luisterend naar mijn behoefte van het moment, weet ze mij steeds weer een stap verder te brengen met haar inzichten, aanrakingen en oefeningen. ?Het is zeer confronterend om mij terug te werpen op mijn ‘Zielemeester’, maar Patricia geeft zoveel liefde en veiligheid dat ik het aandurf. Als jij open staat, zal Patricia zich ook voor jou openen. Wat er dan ontstaat, is de beste reis naar je ware ziel die je kunt wensen.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Anoniem donderdag 22 juni 2023

5 sterren

“Ik ben al even klant bij Patricia. Patricia is een ontzettend lieve en pure vrouw. Bij binnenkomst stelt ze je op je gemak, en praten we even bij onder het genot van een kopje thee of een glaasje water. Daarna bespreken we de sessie en welke stapjes ik wil maken of waar ik behoefte aan heb. Dat gaat altijd in fijn overleg en vervolgens beginnen we aan de sessie. Ik ben als tantra klant begonnen, en heb Patricia’s ontwikkeling meegemaakt naar het werken met meer energie. Dat klinkt misschien wat zweverig, maar mijn lichaam is heel mooi aan het leren en aan het ontdekken. En daar komt allerlei energie bij vrij. Mooie energie, heerlijke seksuele energie, ontspannende energie. Ik ervaar de ontdekkingsweg in en met mijn lichaam die Patricia me biedt, als een hele mooie, leerzame weg. Ik zou zeggen: jongens en meisjes, ga op ontdekkingsreis, en laat al die mooie energie ontwaken.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 4 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Contact opnemen

Frequentie Feelings uit de rubriek coaching uit Eindhoven is gevestigd aan de Pr. Beatrixstraat 4 in DRUNEN. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30636062.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Frequentie Feelings zijn o.a. :