Gijs Vissers Music in Veldhoven

Gijs Vissers Music: Altijd een goede sfeer!

Over Gijs Vissers Music

Gijs Vissers Music valt onder de rubriek entertainment uit Eindhoven.

7 jaar was hij toen Gijs Vissers voor het eerst een optreden deed. Dit deed hij in de tent in Veldhoven tijdens het smartlappen festival. Het Smartlappenfestival was een jaarlijks evenement waar hij voor het eerst heeft opgetreden. Na hier de eerste prijs te hebben gewonnen volgden nog veel meer optredens

Gijs vissers groeide op in een heel normaal huishouden met zijn vader, moeder en broertje die hem ook steunde in zijn weg naar succes in de muziek. Een paar jaar en wat optredens later begon Gijs aan zijn 2e passie, gitaar spelen, wat hij natuurlijk heel erg graag wilde gaan combineren met zijn zangtalent. Dit was geen makkelijke opgave maar na een tijdje kwam er snel uit dat hij geen noten wilde leren spelen maar echt covers wilde gaan maken.

Dit doet hij tot op de dag van vandaag met heel veel plezier, elke vrijdagavond, op het terras van Ludiek in Veldhoven.

Na een paar jaar gitaarles te hebben gevolgd is Gijs in Restorecoverband gaan zingen die met veel succes in verschillende cafés op festivals en feesten optreedt. Wel is Gijs ook nog steeds bezig met z’n solocarrière. Met z’n gitaar is hij in het weekend graag op pad naar een bruiloft, verjaardag of andere gelegenheid!

U kunt Gijs inhuren om uw feest compleet te maken. Gijs Vissers Music zal zowel covers als eigen muziek ten gehore gaan brengen op u gelegenheid!

Heeft u een vraag over de diensten en mogelijkheden? Neemt u dan contact op met Gijs Vissers Music. Bekijkt u de website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gijs Vissers Music uit de rubriek entertainment uit Eindhoven is gevestigd aan de Kerkakkerstraat 39a in Veldhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22787186.

Diensten en producten voor entertainment

Trefwoorden die horen bij Gijs Vissers Music zijn o.a. :

Nieuws van Gijs Vissers Music in Veldhoven

Website aangepast

Website aangepast

website aangepast