Helende Voeten in Eindhoven

Ademcoaching & Holistische Voetreflexologie!

Over Helende Voeten

Helende Voeten valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Eindhoven.

Het is niet wat ons overkomt in het leven, maar de wijze hoe we hier naar kijken. Dit maakt dat we ons leven als ongelukkig of gelukkig ervaren. Dit is mijn levensvisie.

Mijn naam is Karin Oudshoorn en ik ben een gediplomeerd ademcoach en gediplomeerd beroepslid van de Bond van Europese Reflexologen. In mijn praktijk Helende Voeten kun je terecht voor op jou afgestemde ademsessies, holistische voetreflexbehandelingen en diverse workshops.

Laat je lichaam en geest re(f)laxen en ervaar jouw levensmissie en levenskracht tijdens een voetreflex- en/of ademsessie!

Een holistische voetreflexsessie stimuleert de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelf regulerend vermogen van je lichaam. Mijn bezielde aanraking nodigt uit om je weer op een positieve manier te verbinden met je hart en te voelen wat goed is voor jou.

Een ademsessie geeft je ademruimte om te kunnen ontdekken wat de adem jou te zeggen heeft en wil laten zien. Bewust ademen brengt je uit het hoofd, in het lichaam, het brengt je van human doing, naar human being. Ademwerk opent je ademhalingssysteem en laat de levensenergie stromen. En dat voel je direct!

Zowel de voetreflex- als ademsessies brengen je in contact met jouw innerlijke kracht en spreken jouw zelfhelend vermogen aan. Blokkades worden opgeheven, nieuwe inzichten ontstaan en lichaam en geest krijgen rust en nieuwe energie.

Verder geef ik leuke workshops, ook voor privé groepen of als bedrijfstraining. Er zijn diverse workshops over ademwerk (ook met cacao ceremonie en microdosering) en workshops over handrelax- of voetreflexmassages.

Zo af en toe organiseer ik een Helende Voetenreis om de deelnemers onder te dompelen in ME-TIME: voor verbinding met jezelf, elkaar en de natuur.

De voetreflexsessies (zonder verwijsbrief van de dokter) door een aantal zorgverzekeraars vergoed.

Helende Voeten: Stap voor stap op weg van 'alleen zijn' naar AL-EEN-ZIJN en Heel-wording.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Helende Voeten uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Eindhoven is gevestigd aan de Sprookjesbosch 78 in Eindhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22978643.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Helende Voeten zijn o.a. :