Henk van den Eijnden Verhuizingen in Eindhoven

Henk van den Eijnden Verhuizingen gevestigd in Eindhoven.

Over Henk van den Eijnden Verhuizingen

Henk van den Eijnden Verhuizingen valt onder de rubriek verhuizen in Eindhoven.

Verhuizen is een lastig, energie- en tijdrovend karwei.

Gelukkig maar dat we er bij Henk van den Eijnden Verhuizingen ons vak van hebben gemaakt. Al meer dan dertig jaar verhuizen wij dagelijks kleine en grote inboedels van particulieren en bedrijven in binnen- en buitenland.

Dat doen we graag en dat doen we goed!

Henk van den Eijnden is een erkende verhuizer en ISO 9001 gecertificeerd.

Een verhuizer moet geen vreemde zijn. Daarom stellen we ons eerst aan u voor in een persoonlijk gesprek. In de vrijblijvende offerte die volgt, staan uw wensen, de kosten en de gemaakte afspraken nog eens duidelijk op een rijtje.

Een verhuizing wordt tenslotte pas een succes als beide partijen weten wat ze aan elkaar hebben.

Gaat u akkoord met de offerte? Vertrouw er dan op dat we uw verhuizing tot in de puntjes regelen. Precies zoals we hebben afgesproken.

Uw bezit, onze zorg. Henk van den Eijnden Verhuizingen weet hoe belangrijk uw bezittingen voor u zijn. Onze verhuistechnische specialisten bekijken daarom vooraf nauwkeurig uw inboedel en kiezen daar de beste verhuismethode voor. Bij het in- en uitpakken en het vervoeren van uw bezittingen gaan we zeer zorgvuldig te werk.

En heeft u nog vragen of opmerkingen? Vertel het direct aan onze verhuizers. Zij staan u tijdens de verhuizing met raad en daad terzijde.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Henk van den Eijnden Verhuizingen uit de rubriek verhuizen uit Eindhoven is gevestigd aan de Leemkuil 5 in Eindhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 040-2976161.

Diensten en producten voor verhuizen

Trefwoorden die horen bij Henk van den Eijnden Verhuizingen zijn o.a. :