Het Land van Licht in Oirschot

Ter verlichting en verzachting van de ascentieverschijnselen van de mensheid op aarde

Over Het Land van Licht

Het Land van Licht valt onder de rubriek coaching in Eindhoven.

Het Land van Licht is op aarde geland middels visoenen de Kirstie doorkreeg vanuit de onzichtbare wereld. Ter verlichting van het evolutieproces en de bijbehorende ascentieverschijnselen, wat op dit moment gaan is op de aarde.

Onze celstructuren/opbouw is aan het veranderingen door het evolutie- / verlichtingsproces wat op aarde op dit moment aan het afspelen is. De aarde en alle levende wezens op aarde gaan een Lichttrilling omhoog. We gaan evolueren.

De één ervaar dit heel bewust en een ander helemaal niet. Dit heeft te maken met de keuze die jij hebt gemaakt in je zielsmissie in wat je op aarde komt doen.

Het kan zijn dat er op dit moment iets aan je knaagt of niet in lijn is met het leven dat je zou willen leven. Een onverklaarbare onrust of opzoek zijn naar iets, omdat het voelt alsof er iets in jezelf ontbreekt.

Misschien zit je wel thuis met een bore-out of iets anders. Een vermoeid, pijnlijk en/of energieloos lichaam, gebrek aan zelfliefde, het gevoel dat je het allemaal wel weet, maar het niet krijgt gemanifesteert in je dagelijks leven. Grotenkans dat je een wake up call krijgt omdat je niet in lijn loopt met je zielsmissie en levenspad.

Het land van Licht biedt je een plek om zacht en moeiteloos door het evolutieproces te bewegen en weer in lijn te komen met je ware zelf en je zielsmissie. Er zijn 6 vortexen aanwezig en diverse krachtcirkels met zeer hoge energiefreqenties verbonden met het Christuslicht.

Om jou ware zelf en je intuitieve gaven te laten ontwaken en voor eens en voor altijd aan het Licht te laten komen. Zodat jij kunt gaan doen waarvoor je op aarde bent: Genietend en stralend jezelf zijn en Licht en Liefde verspreiden in jezelf en de wereld.

Doordat jij jezelf durft te gaan zijn en wellicht dus anders dan anderen, kan er ook een nieuwe beweging ontstaan. Dus het feit dat jij anders denkt en voelt is een cadeau voor de mensheid en het wordt tijd dat jij dat ook zo gaat voelen.

Wil jij een nieuwe Lichtervaring op doen? Je ware zelf en de daar bijbehorende route van het leven weer vinden?

Kom dan met ons samen ZIJN en leven vanuit het energetisch krachtveld Liefde. Activeer jouw unieke bronlicht weer in je cellen en switch van een leven vanuit angst naar een leven vanuit LIEFDE.

Je kunt dagreizen maken of een paar nachtjes verblijven alleen of met groepen om met Kirstie als Lichtgids naast je om de energie te vertalen.

Eens per maand komen we live samen om een groot energetisch Lichtveld neer te zetten om de ascentieverschijnselen te verlichten. Daarnaast kun je online meereizen per maand en dan ontvang je de nieuwste updates vanuit de Lichtwereld zelf, middels Kirstie als kanaal.

De bedoeling is dat jij je eigen kanaal gaat zijn en de updates zelf kan ontvangen. Dat het vertrouwen in jezelf en de Lichtwereld verstrekt wordt, zodat je op eigen benen, verbonden met je zielenfamilie in jouw wereld kunt gaan staan. Zie agende voor ons actuele aanbod.

Voel je welkom.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het Land van Licht uit de rubriek coaching uit Eindhoven is gevestigd aan de Heibloemdijk 1 in Oirschot. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57346257.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Het Land van Licht zijn o.a. :

Nieuws van Het Land van Licht in Oirschot

Pure onvoorwaardelijke liefde is het mooiste wat er is

Pure onvoorwaardelijke liefde is het mooiste wat er is

Dit mogen we weer gaan voelen voor en met elkaar.

Gratis Chakra Reinigings Challenge

Gratis Chakra Reinigings Challenge

Om je chakra's te bevrijden van innerlijke pijnen en om je gezond een boost te geven.