Inside Coaching & Counseling in Hedel

Vanuit de Kern in Beweging

Over Inside Coaching & Counseling

Inside Coaching & Counseling valt onder de rubriek coaching in Eindhoven.

Ben je op zoek naar een coach omdat je steeds vaker gestrest bent? Je het gevoel hebt niet verder te komen, vast te lopen? Je niet meer energiek voelt of een burn-out voelt aankomen/hebt? Of omdat je graag weer vol energie in het leven wil staan en met voldoening wil werken? Ik begeleid je graag zodat jij weer in beweging komt.

Zodat je weer weet je wie JIJ bent, wat het is dat JOU uniek maakt. Dat je de waarde daarvan inziet, daarover communiceert en daarop gebaseerd keuzes maakt.

Trajecten bij Inside Coaching onderscheiden zich door een verrassend effectieve aanpak; voorbij aan dat razend drukke brein dat het zo graag voor het zeggen heeft. Natuurlijk praten we met elkaar, echter altijd in combinatie met interventies die invloed hebben op blokkades in het onderbewuste. Daarom kan dit ook wat zijn voor jou als je al eerder begeleid bent en toch terugvalt in oud niet gewenst gedrag.

Het aanbod bij Inside Coaching & Counseling, oa:

- Sparring & Coaching gesprekken

- 'Uit je burn-out'

- 'In je kracht vanuit de kern', met kwantumtechnologie

- 'De juiste persoon op de juiste plek', met kwantumtechnologie

- 'Uit je hoofd in je Lijf' , met online leeromgeving om denken en voelen te integreren

Een traject is wat mij betreft geslaagd als het resulteert in ‘beweging’. In een volgende stap. Je pakt ‘van binnenuit’ de regie op en realiseert met vertrouwen je doel. In lijn met waar je van nature goed in bent, waar je je mee onderscheidt en waar je energie van krijgt.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie, mogelijkheden en klantervaring op de website. Neem gerust contact op, ik vertel je graag meer!

Hartelijke groet, Angelique van den Donk


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Inside Coaching & Counseling uit de rubriek coaching uit Eindhoven is gevestigd aan de Maasdijk 41 in Hedel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-50881284.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Inside Coaching & Counseling zijn o.a. :