Inside Coaching in Son

het mooiste wat je kan worden is jezelf

Over Inside Coaching

Inside Coaching valt onder de rubriek coaching uit Eindhoven.

Welkom bij Inside Coaching,

Ben je op zoek naar een ervaren en professionele coach als het gaat om persoonlijke groei en zelfontwikkeling?

Het aanbod van Inside bestaat uit begeleidingsmogelijkheden die op zichzelf staand of in combinatie aangeboden worden. Voor particulieren, werknemers en werkgevers. In een oriënterend gesprek maken we kennis en bekijken we wat passend en nodig is om resultaat te boeken.

Wie zijn mijn cliënten? Mannen en vrouwen van alle leeftijden die ernaar verlangen met voldoening te werken en vol in het leven te staan. Ze lopen echter vast, ervaren steeds vaker stress of zijn inmiddels al ‘opgebrand’. En.... ze voelen zich 100% gemotiveerd om weer in beweging te komen.

De huidige wetenschap brengt voortdurend nieuwe inzichten over hoe gedrag beïnvloed wordt. Ik volg deze ontwikkelingen op de voet en pas ze toe in mijn begeleiding. Als resultaat hiervan combineer ik coaching met onderscheidende interventies op het gebied van licht- en magneettherapie en kwantumfysica. Snel en doelgericht naar het gewenste resultaat.

Een traject is wat mij betreft geslaagd als het resulteert in ‘beweging’. In een volgende stap. Je pakt ‘van binnenuit’ de regie op en realiseert met vertrouwen je doel. In lijn met waar je van nature goed in bent, waar je je mee onderscheidt en waar je energie van krijgt.

Voor vragen en/of meer informatie, neem vrijblijvend contact op of raadpleeg de website .


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Inside Coaching uit de rubriek coaching uit Eindhoven is gevestigd aan de Lamalaan 2 in Son. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-50881284.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Inside Coaching zijn o.a. :