Joos Atelier Workshops in Eindhoven

Joos Atelier Workshops: Creatieve workshops / Kunstgalerie.

Over Joos Atelier Workshops

Joos Atelier Workshops valt onder de rubriek kunstenaar in Eindhoven.

Het gezicht achter Joos Atelier Workshops is Jolanda de Rouw. Zes jaar geleden heeft Jolanda haar atelier in Eindhoven geopend. U kunt hier terecht voor schilder cursussen en creatieve workshops.

Jolanda tekent en schildert al haar hele leven en zij wil graag haar opgedane kennis en ervaring aan u doorgeven.

Hieronder ziet u uit welke cursussen en workshops u kunt kiezen. Uitgebreide informatie daarover kunt u op de website terug vinden.

- Cursussen: Schildercursus en werken met gel.

- Workshops: Schilderworkshop, dikke dames schilderen, tassen pimpen, servies beschilderen, gel workshop, sieraden maken en pimp je pot.

Joos Atelier Workshops heeft ook een eigen webwinkel waar u sieraden kunt kopen. Deze sieraden zijn niet door Jolanda gemaakt maar wel met zorg uitgezocht. Jolanda heeft geprobeerd voor elke smaak wat in te kopen. In haar atelier heeft zij nog meer sieraden dan in de webwinkel zichtbaar is.

Cadeaubon:

Wilt u ook iemand een gezellige, ontspannen en creatieve workshop cadeau geven? Dan kunt u kiezen voor de cadeaubon van Joos Atelier Workshops. Deze is ook te gebruiken om schilderles te volgen of om een schilderij geheel naar uw smaak te laten maken.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Joos Atelier Workshops? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Joos Atelier Workshops uit de rubriek kunstenaar uit Eindhoven is gevestigd aan de Hurksestraat 19 in Eindhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11315886.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Joos Atelier Workshops zijn o.a. :