Lumaro Binnendeuren in Weert

Welkom bij Lumaro Binnendeuren !!

Over Lumaro Binnendeuren

Lumaro Binnendeuren valt onder de rubriek deuren en kozijnen in Eindhoven.

Drijvende kracht achter Lumaro Deuren is dhr. Claessens.

Bij LuMaro Deuren kunt u nieuwe binnendeuren uitzoeken, maar waar begint u? En welke stijl spreekt u aan? Wilt u met of zonder glas? Zo zijn er heel veel verschillende modellen, profielen en series. Daarnaast kunt u uw binnendeur met mooi deurbeslag, glas in lood, satijn glas of helder glas verfraaien.

De gekozen deuren kunnen trouwens ook op maat gemaakt worden en kunnen we ze op locatie afhangen/monteren. Dit is mogelijk doormiddel van het digitaal in/ op meten van de kozijnen. In de fabriek worden de deuren al op maat gemaakt zodat er niet meer geschaafd/geschuurd hoeft te worden op locatie. U kunt er voor kiezen om de deur meteen te laten spuiten voor een perfecte laklaag, doordat wij op deze manier te werk gaan. Wilt u zelf de vrijheid om de deur een mooie kleur te geven die het beste bij de kleuren van uw muur, deurlijsten en plinten past, is dat geen probleem. Standaard worden de deuren afgewerkt met twee lagen grondverf.

Lumaro Deuren beschikt over verschillende collecties:

* Basis Collectie

* Industrieel Collectie

* Design Collectie

* Excellent Colletie

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lumaro Binnendeuren uit de rubriek deuren en kozijnen uit Eindhoven is gevestigd aan de Franklinstraat 23 in Weert. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10693922.

Diensten en producten voor deuren en kozijnen

Trefwoorden die horen bij Lumaro Binnendeuren zijn o.a. :