Mr. Phone in Eindhoven

Mr. Phone

Over Mr. Phone

Mr. Phone valt onder de rubriek reparatie service uit Eindhoven.

Bij Mr. Phone in Eindhoven kunt u altijd terecht voor het laten maken van uw mobiel. Mr. Phone is een reparatiebedrijf gespecialiseerd in het repareren van smartphones en tablets. Zo kunnen wij merken zoals Apple, Samsung, Sony, Nokia, HTC, One+, en Huawei voor u repareren.

Heeft u uw smartphone laten vallen en is het beeldschermglas kapot? Heeft u per ongeluk uw mobiel in het water laten vallen? Of heeft u een defecte accu? U kunt letterlijk voor al uw mankementen van uw gadgets bij ons terecht. Wij bieden altijd een oplossing.

Mr. phone is al 10 jaar actief in de reparatie branche. Daarom kunnen we u altijd direct met al onze kennis en ervaring op een deskundige manier helpen.

Naast reparatie voor uw smartphone of tablet, biedt Mr. Phone ook PC reparatie aan. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten problemen en storingen van uw PC.

Verder kunt u ook op onze website een aantal smartphones bestellen. Neem gerust een kijkje op onze eigen website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mr. Phone uit de rubriek reparatie service uit Eindhoven is gevestigd aan de Schubertlaan 6 in Eindhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 040-8458843.

Diensten en producten voor reparatie service

Trefwoorden die horen bij Mr. Phone zijn o.a. :