Ontdekkingskracht Coaching in Nuenen

Ontdekkingskracht Coaching | Ga op ontdekkingsreis bij jezelf en vind rust, vrijheid en eerlijkheid naar jezelf toe.

Over Ontdekkingskracht Coaching

Ontdekkingskracht Coaching valt onder de rubriek coaching in Eindhoven.

Ben je op zoek naar meer rust, zelfvertrouwen, betere samenwerking, meer plezier in je werk of een betere balans tussen privé en werk? Met coaching ondersteunt en stimuleert Ontdekkingskracht Coaching jou om jezelf te ontwikkelen. samen met Ontdekkingskracht Coaching kijken jullie wat nodig is om een stap in jouw ontwikkeling te maken en ruimen oude belemmeringen of patronen op. Hierdoor kom jij beter tot je recht en komt jouw innerlijke kracht beter tot bloei.

De coach achter Ontdekkingskracht Coaching is Mariska en zij is een intuïtief coach, het is haar passie om samen met mensen op ontdekkingstocht te gaan en op zoek te gaan naar de antwoorden op hun vraagstukken. Ontdekkingskracht Coaching heeft de opleiding Coaching voor Professionals via de School voor Coaching gevolgd. Daarna heeft zij bij IMC Mensenontwikkeling de opleiding tot Intuïtief Coachen gevolgd. Door deze opleiding past zij ook het Oosterse mensdenken toe in coaching.

De behandelingen die Ontdekkingskracht Coaching biedt zijn:

- Persoonlijke Coaching (Coaching kan helpen om weer zelf regie te krijgen op nieuwe en lastige situaties. Je ontdekt waar patronen of belemmeringen vandaan komen. Je leert hoe je deze gedragspatronen kan doorbreken en je kan betere en bewustere keuzes maken.)

- Bedrijfs coaching (Als bedrijf wil je dat je medewerkers goed in hun vel zitten. Medewerkers zijn dan geïspireerd en dragen zij positief bij aan het werk en de werksfeer. Je wilt dat medewerkers zich ontplooien en ontwikkelen. Ontdekkingskracht Coaching kan door coaching hier een positieve bijdrage aan leveren.)

Hoe Ontdekkingskracht Coaching werkt is door Natuurcoaching. De natuur is als het ware een spiegel en helpt bij allerlei mogelijke coachvragen. Ontdekkingskracht Coaching maakt tijdens de coaching regelmatig gebruik van de natuur. De natuur inspireert en geeft rust.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ontdekkingskracht Coaching uit de rubriek coaching uit Eindhoven is gevestigd aan de Mgr. Frenkenstraat 41 in Nuenen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57318616.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ontdekkingskracht Coaching zijn o.a. :