Praktijk Erna Basten in Heeze

Veranderingstherapeut

Over Praktijk Erna Basten

Praktijk Erna Basten valt onder de rubriek coaching in Eindhoven.

Erna Basten is het gezicht en de drijvende kracht achter Praktijk Erna Basten. Als veranderingstherapeut werk ik vanuit de kern. En mijn doelgroep zijn drukbezette vrouwen die de balans weer terug willen en zich weer energiek en gelukkig willen voelen.

Ben jij als vrouw op zoek naar een coach of therapeut? Omdat je het gevoel hebt uit balans te zijn en weinig energie hebt? Veel last hebt van stress en je vaak gefrustreerd voelt? Zit je hoofd vol, je weet dat het anders moet maar niet weet hoe? Heb je het gevoel dat je tegen een rivier in zwemt? Jezelf vaak wegcijfert en met anderen bezig bent? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Praktijk Erna basten.

Ik kan jou daar bij helpen. Ervoor zorgen dat je mentaal sterker wordt en weer genoeg energie hebt. Je weer een balans vindt tussen werk je thuissituatie en moeder zijn. Ik ga je helpen zodat je weer zult stralen en je eventuele lichamelijke klachten zullen verdwijnen.

Wil je weer een frisse start? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Erna Basten uit de rubriek coaching uit Eindhoven is gevestigd aan de Aurora 3 in Heeze. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41437661.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Erna Basten zijn o.a. :