Prestige Ilzes Modestudio in Eindhoven

Prestige Ilzes Modestudio uit Eindhoven heeft geen profiel.

Wat doet Prestige Ilzes Modestudio in Eindhoven

Prestige Ilzes Modestudio is een kleermaker uit Eindhoven. Men is gevestigd aan de Stationsplein 44. Het telefoonnummer van Prestige Ilzes Modestudio in Eindhoven is 040-2371415 / 06-30281429.

Is Prestige Ilzes Modestudio in Eindhoven uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Eindhovenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Prestige Ilzes Modestudio in Eindhoven valt onder de rubriek kleermaker. Een kleermaker uit Eindhoven levert onder andere :

Bruidskleding, gala en avondkleding, van een klassieke uitstraling tot en met de nieuwste trends, alles is mogelijk. En niet alleen gelegenheidskleding, maar ook dagelijks draagbare kledingcombinaties zoals rokken, broeken, jasjes en mantels voor een zelfbewuste vrouw die graag iets aparts wil hebben. Voor u wordt een passend ontwerp gemaakt en in patroon getekend. Alles wordt speciaal voor u gemaakt met de grootste aandacht voor al uw wensen zoals details, afwerking en natuurlijk uw figuur. Ilze's modestudio 'Prestige' biedt u stoffen van de hoogste kwaliteit zoals zijde, wol en linnen. De keuzes zijn aan u. Originaliteit, kwaliteit en een perfecte pasvorm, dat zijn de belangrijkste punten van Ilze's modestudio 'Prestige'. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander kleermaker

  • Vervita

    Laat je kleding vakkundig op maat maken door een ervaren coupeuse. . Trefwoorden van Vervita : maatwerk kleding, coupeuse, naaicursus, kledingatelier, exclusief kledingstuk, kleding ontwerp, vermaken van kleding, workshops, .

    tel. 06-48775762, Zebrakever 51, 5692VH in Son en Breugel

    Meer over Vervita contact website