Schilder d'ECO in Eindhoven

Ecologisch & Biobased Schilderen!

Over Schilder d'ECO

Schilder d'ECO valt onder de rubriek schilder uit Eindhoven.

Tegenwoordig wordt er opvallend veel aandacht besteed bij het “duurzaam” bouwen aan energie en het luchtdicht maken van woningen. Op schildersgebied is er wel het nodige te verbeteren, sowieso qua materiaalgebruik. Het eerste wat opvalt is dat er helemaal geen oplosmiddelhoudende verf meer hoeft te worden toegepast om toch goed schilderwerk te maken. Ik maak daarom gebruik van ecologisch en biobased verfsoorten welke duurzamer zijn en kwalitatief zeer goed zijn.

Inmiddels heb ik al ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak en ik ben ook volledig gefocust op duurzaamheid en uiteraard kwaliteit. Vaak wordt duurzaamheid gezien als iets heel speciaals terwijl ik het gewoon zie als dat het afgeleverde werk lang mee moet kunnen gaan en daarnaast moet het afgeleverde werk worden gedaan met materialen die een geringe eco footprint hebben.

U kunt mij inschakelen voor zowel binnen als buitenschilderswerkzaamheden. Daarnaast werk ik zowel voor bedrijven als voor particulieren dus bent u op zoek naar een schilder die zijn vak verstaat...zoek dan niet verder en neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23472418.

Diensten en producten voor schilder

Trefwoorden die horen bij Schilder d'ECO zijn o.a. :