Schoonheidssalon Leonie in Eindhoven

Schoonheidssalon Leonie: Uw beauty in de toekomst, bepaald u vandaag!

Over Schoonheidssalon Leonie

Schoonheidssalon Leonie valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Eindhoven.

Schoonheidssalon Leonie is gespecialiseerd in gezichtsverzorging. Leonie Smits is eigenaresse van de salon. Leonie is in haar werk als schoonheidsspecialiste altijd zeer kritisch op welke producten zij gebruikt en adviseert aan klanten. Schoonheidssalon Leonie gebruikt tijdens de behandelingen enkel de allerbeste schoonheidsproducten. Uit ervaring weet Leonie dat deze producten een optimaal resultaat opleveren.

De speciale gezichtsbehandelingen zorgen voor een zichtbaar resultaat. Naast gezichtsbehandelingen zijn er natuurlijk ook andere behandelingen mogelijk. Hieronder ziet u een overzicht van deze behandelingen:

- Gelaatsbehandelingen.

- Derma roller behandelingen.

- Gatineau behandelingen.

- Juvena behandelingen.

- Manuele permanente make-up behandelingen.

- Hars behandelingen en epileer behandelingen.

- Overige behandelingen.

- Wenkbrauwen of wimpers verven.

- Manicure behandeling.

Naast behandelingen kunt u ook verzorgingsproducten kopen bij Schoonheidssalon Leonie. U kunt advies vragen welk product het beste bij u past.

Meer informatie over de behandelingen en mogelijkheden kunt u op de website terug vinden. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Schoonheidssalon Leonie staat u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schoonheidssalon Leonie uit de rubriek schoonheidssalon uit Eindhoven is gevestigd aan de Torenallee 20 in Eindhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52090741.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Schoonheidssalon Leonie zijn o.a. :