Schoonheidssalon Leonie in Eindhoven

Schoonheidssalon Leonie uit Eindhoven heeft geen profiel.

Wat doet Schoonheidssalon Leonie in Eindhoven

Schoonheidssalon Leonie is een schoonheidssalon uit Eindhoven. Men is gevestigd aan de Torenallee 20. Het telefoonnummer van Schoonheidssalon Leonie in Eindhoven is 06-52090741.

Is Schoonheidssalon Leonie in Eindhoven uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Eindhovenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Schoonheidssalon Leonie in Eindhoven valt onder de rubriek schoonheidssalon. Een schoonheidssalon uit Eindhoven levert onder andere :

Schoonheidssalon Leonie is gespecialiseerd in gezichtsverzorging. Leonie Smits is eigenaresse van de salon. Leonie is in haar werk als schoonheidsspecialiste altijd zeer kritisch op welke producten zij gebruikt en adviseert aan klanten. Schoonheidssalon Leonie gebruikt tijdens de behandelingen enkel de allerbeste schoonheidsproducten. Uit ervaring weet Leonie dat deze producten een optimaal resultaat opleveren. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander schoonheidssalon

 • A Little More

  A Little More gevestigd in Eindhoven. Uw specialiste voor make-up en micropigmentatie.. Trefwoorden van A Little More : pmu, permanente make-up, micropigmentatie, eyeliner, wenkbrauwen, lippen, wimperpigmentatie, lipliner.

  tel. 06-55375412

  Meer over A Little More contact website

 • AliceLenses

  Voor pure schoonheid.. Trefwoorden van AliceLenses : schoonheidssalon, gezichtsbehandeling, schoonheidsspecialist.

  tel. 06-81004278, Dr. Ariensstraat 4, 6021XB in BUDEL

  Meer over AliceLenses contact website