Sight Coaching in Best

Sight Coaching: Persoonlijk coachingstraject en Team coaching

Over Sight Coaching

Sight Coaching valt onder de rubriek coaching in Eindhoven.

De drijvende kracht achter Sight Coaching is Barbara de Kock. Barbara gelooft dat u zelf alle antwoorden op uw vragen al in uw heeft. Misschien lukt het u niet om alleen deze antwoorden te vinden. Samen met u zal Barbara een passend coachingstraject voor u opstellen zodat u deze antwoorden wel kunt vinden.

Heeft u stress door drukte? Is de communicatie niet goed op de werkvloer? Wilt u balans tussen werk en privé? Wilt u goed feedback kunnen geven en ontvangen? Dan kunt u voor deze en natuurlijk ook andere onderwerpen contact opnemen met Sight Coaching.

De coachingstrajecten zijn voor werknemers en werkgevers die tegen o.a. bovengenoemde problemen aanlopen. U kunt kiezen voor een individueel coachingstraject of teamcoaching.

Barbara heeft al vele jaren mensen mogen begeleiden met de ontwikkeling in hun loopbaan. Een aantal jaren geleden heeft zij de overstap gemaakt naar coaching omdat zij die persoonlijke ontwikkeling bij mensen nog meer diepgang wilde geven. Barbara gelooft dat persoonlijke ontwikkeling begint met uzelf toe te staan te mogen leren. Dan is alles mogelijk.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Sight Coaching? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sight Coaching uit de rubriek coaching uit Eindhoven is gevestigd aan de Maaivelden 3 in Best. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53109399.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Sight Coaching zijn o.a. :

Nieuws van Sight Coaching in Best

Ben jij de helper of de redder?

Ben jij de helper of de redder?

Ken jij dat van jezelf, dat je graag anderen helpt met hun problemen? Maar hoe weet je of je ze echt helpt of dat je ze probeert te redden?

Als je naar me luistert, hoor je me dan ook?

Als je naar me luistert, hoor je me dan ook?

Luisteren en horen, het lijkt hetzelfde, maar is dat ook zo? Als je naar iemand luistert, kun je dan ook echt binnen laten komen wat iemand zegt. Met andere woorden: heb je zijn of haar verhaal ook echt gehoord?