Sportcafé en C&E Catering de Tempel in Eindhoven

Sportcafé en C&E Catering de Tempel:

Over Sportcafé en C&E Catering de Tempel

Sportcafé en C&E Catering de Tempel valt onder de rubriek catering uit Eindhoven.

De gezichten achter Sportcafé en C&E Catering de Tempel zijn Evert Bos en Conny Brouwers. Samen zijn ze gestart als beheerders van Sportcafé de Tempel. Sportcafé en C&E Catering de Tempel biedt de mogelijkheid om eindeloos te kunnen variëren in feesten en (sport) evenementen. Ieder feest of feest kan worden verzorgd. Kijkt u op de website eens over de zaalverhuur mogelijkheden.

Inmiddels is Sportcafé en C&E Catering de Tempel een familiebedrijf geworden waar u kunt genieten van ouderwetse Brabantse gastvrijheid en gezelligheid. Persoonlijke aandacht staat hier heel hoog in het vaandel.

Er zijn diverse verenigingen die na de trainingen in het sportcafé komen. Houdt u van darten? dan bent u ook bij Sportcafé en C&E Catering de Tempel aan het juiste adres. Op dinsdagavond zijn er diverse teams aanwezig voor een gezellige trainingsavond. Er worden ook diverse toernooien georganiseerd.

Naast het café kunt u bij Sportcafé en C&E Catering de Tempel ook terecht voor catering diensten. Deze diensten worden aangeboden voor particulieren en bedrijven. U kunt onder andere kiezen uit verse broodjes, lunchgerechten en buffetten. Ook biedt Sportcafé en C&E Catering de Tempel feest catering, verzorging van vergaderingen of luxe hapjes aan.

Sportcafé en C&E Catering de Tempel is gevestigd achter het Stedelijk College te Eindhoven.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sportcafé en C&E Catering de Tempel uit de rubriek catering uit Eindhoven is gevestigd aan de Henegouwenlaan 2 in Eindhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 040-2410187.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Sportcafé en C&E Catering de Tempel zijn o.a. :