Tantrische Massage in Gemert

Warmte, geborgenhgeborgenheideid, veiligheid, verbinding

Over Tantrische Massage

Tantrische Massage valt onder de rubriek massage in Eindhoven.

Welkom bij Tantrische Massage,

Het lichaam is een heilige tempel waarin je wordt verwelkomt om jezelf en de ander te vereren. Wees in respect, naar jezelf en naar de ander en wanneer je daar bent, dan zullen de innerlijke en de uiterlijke poorten opengaan in de ontmoeting met jezelf en de ontmoeting met de ander(en). Met tantra zullen deze poorten voor jou opengaan.

Ik hanteer drie hele belangrijke basisbeginselen die voor mij centraal staan met het geven van de tantra massage. Deze beginselen zijn:

-Ademhaling -Aanwezigheid en -Gelijkwaardigheid

De ademhaling is erg belangrijk om contact te maken met je innerlijke gevoelens en ook om in contact te staan met je omgeving. Ademhaling en aanwezigheid horen daarin bij elkaar, omdat de ademhaling niet bewust kan zijn wanneer je innerlijk/geestelijk afwezig bent. Dat betekent, je bewust zijn van je ademhaling in dit moment. Gelijkwaardigheid van mij tot de ander en van de ander tot mij, is van groot belang voor de stroming van energie. Alleen vanuit gelijkwaardigheid kan de energie stromen en zul je komen tot die diepere verbinding met jezelf.

De intenties en de inhoud van tantrische massage.org zijn niet erotisch van aard.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemene n de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Tantrische Massage uit de rubriek massage uit Eindhoven is gevestigd aan de Teutonenhof 11 in Gemert. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29473318.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Tantrische Massage zijn o.a. :