The Amigos V.O.F in Eindhoven

The Amigos V.O.F

Over The Amigos V.O.F

The Amigos V.O.F valt onder de rubriek adviesbureau uit Eindhoven.

The Amigos biedt u waardevolle en betaalbare strategieconsultancy aan. En daarnaast nieuwe netwerkmogelijkheden welke zijn gericht op de MKB organisatie en Young professionals. We laten Young professionals zichzelf ontwikkelen en ontplooien. Hiermee vergroten wij bijvoorbeeld de kans op een vaste baan.

The Amigos werkt nauw samen met gemotiveerde HBO en WO Young professionals. Zo creëren wij meer draagvlak voor uw project en benutten alle kennis die The Amigos is huis heeft.

Wij proberen de brug te slaan tussen Young professionals en het bedrijfsleven. Dit doen we door Young professionals mee te laten werken aan onze projecten. Als Amigo krijgt u de kans om te werken aan toffe content en events. Projecten die u de mogelijkheid bieden om als Young professional uw portfolio en netwerk uit te breiden.

Heeft u als ondernemer interesse in een uitgebreid ideeën pakket om uw bedrijf een stapje verder te helpen? Of bent u een Young professional en wilt u graag uw cv en netwerk uitbreiden? Sluit dan nu aan bij The Amigos!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op onze eigen website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

The Amigos V.O.F uit de rubriek adviesbureau uit Eindhoven is gevestigd aan de Hurksestraat 19 in Eindhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-81359802.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij The Amigos V.O.F zijn o.a. :

Nieuws van The Amigos V.O.F in Eindhoven

Het businesswoord

Het businesswoord "Tof"? ...(...zucht...)...

"Hi zoek jij een toffe baan?" , "Opzoek naar een tof bedrijf om stage te lopen?" of "Dit concept is zo tof als een toffee!" (geef mij een teiltje...). Waarom is het toch zo hip om dit woord te gebruiken? Is het een trigger om lezers te laten zien dat je "jong en vriendelijk" bent in je aanspreektoon of doen we het gewoon omdat iedereen het doet? Laten we dit keer eens het woord "tof" ter discussie stellen als businesswoord en hoe jij als leider/manager communiceert.

Simpel je online zichtbaarheid verbeteren

Simpel je online zichtbaarheid verbeteren

Even een post op je social media plaatsen is zo gebeurt. Maar spreekt die post ook echt je doelgroep aan? Hier een paar simpele tips om direct toe te passen!

Ken je markt!

Ken je markt!

Marktonderzoek door The Amigos helpt om effectief te verkopen, aan te spreken en sneller resultaten te behalen. Van kennis naar euro's of klantcontact!

Opzoek naar een wekelijkse sparringspartner?

Opzoek naar een wekelijkse sparringspartner?

Wij van The Amigos bieden drie coachtrajecten aan voor de beginnende, gevorderde en ervaren ondernemers.

The Amigos brengt vernieuwing!

The Amigos brengt vernieuwing!

We zijn live! www.theamigos.nl

Ken je kernwaarden

Ken je kernwaarden

Als organisatie wil je graag de beste uitstraling naar de buitenwereld hebben. Maar wat wil jij als ondernemer dat de doelgroep direct ziet of voelt? Denk eens goed na over je kernwaarden.

24 uur per dag effectief ondernemen !

24 uur per dag effectief ondernemen !

Je staat op als ondernemer, opent je kantoor of winkel, ontvangt klanten of spreekt ze online , sluit 's avonds af , tijdens het eten beantwoord je nog even berichtjes en daarna weer dromen als ondernemer. Wat doen we toch veel...!

Verlangen Dromen Doen

Verlangen Dromen Doen

Altijd al verlangt naar een droomscenario? Maar is dit scenario veel te ver weg? Wij helpen jou dromen en doelen bereiken!

www.wijboostenjouwwebsite.nl

www.wijboostenjouwwebsite.nl

Ga fris de lente in met jouw (nieuwe?!) website!

Ontdekken met The Amigos

Ontdekken met The Amigos

Ambitieuze plannen hebben heeft altijd een keerzijde, waar ga ik mij op focussen als ondernemer? Enkele tips en businessmodellen kunnen hierbij helpen.