Therapeutische Praktijk Zielelicht in Eindhoven

Zielelicht | Je verleden werkt door het heden, alles is met elkaar verbonden.

Over Therapeutische Praktijk Zielelicht

Therapeutische Praktijk Zielelicht valt onder de rubriek coaching in Eindhoven.

In therapie betekent regressie, teruggaan naar de bron van waaruit de klachten die je in het hier en nu ervaart zijn ontstaan. Reïntcarnatietherapie gaat er vanuit dat iedere klacht, psychisch, emotioneel of lichamelijk, een oorzaak heeft in onverwerkte gebeurtenissen in het verleden. (verleden is een ruim begrip dat eerdere levens kan omvatten)

Therapeutische praktijk Zielelicht kan jou hierbij helpen. Corinne, origine uit Zürich Zwitserland. Heeft daar de opleiding voor psychiatrische verpleegkundige afgesloten, direct daarna is zij naar Nederland verhuist. In Utrecht studeerde zij aan de Academie Intergrale Menswetenschappen. In 2018 heeft Corinne aan de RTNederland, de opleiding voor Regressie- en Reïncarnatietherapie behaald. Hiermee heeft zij geleerd juist op de diepere lagen te werken.

Bij Zielelicht kan je verschillende soorten van therapie aangaan onder andere:

- Regressie- en Reïntergratietherapie (Reïncarnatietherapie draait om het verwerken en loslaten van het onverwerkte verleden, zodat je in het heden optimaal vanuit je huidige persoonlijkheid kunt leven. Heling van je eigen pijn is altijd het doel.)

- Energetische Numerologie (Hierbij gebruikt zij alleen de nummer van jou geboortedatum. Die nummers helpen je te ontdekken welke krachten in je zitten en wat je tegen houdt om ze in te zetten. Je groeit in bewustzijn, wordt steeds meer jezelf en begrijpt wat jouw doel in het leven is.)

- Tekenen (Tekenen is en manier om informatie uit het onbewuste zichtbaar te maken en om antwoord te krijgen op innerlijke vragen)

Maar ook coaching als ondersteuning die praktijkgericht is en je in het hier en nu helpt chaos te ordenen. Werken met persoonlijkheden, je levensverhaal schrijven vanuit het drieluik of je familiegeschiedenis onderzoeken.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of tarieven, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Therapeutische Praktijk Zielelicht uit de rubriek coaching uit Eindhoven is gevestigd aan de Citroenvlinderlaan 8 in Eindhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14750670.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Therapeutische Praktijk Zielelicht zijn o.a. :