Tweewielerservice Wieringa in Eindhoven

Tweewielerservice Wieringa

Over Tweewielerservice Wieringa

Tweewielerservice Wieringa valt onder de rubriek fietsen uit Eindhoven.

Tweewielerservice Wieringa is al 80 jaar een begrip in Eindhoven. Bekend om zijn goede service en vriendelijk personeel. Tweewielerservice Wieringa is gespecialiseerd in elektrische fietsen, stadsfietsen en fiets accessoires. Ook kunt u bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van uw fiets.

Wij hebben verschillende soorten fietsen zoals stadsfietsen, elektrische fietsen, hybride fietsen en kinderfietsen, al onze fietsen zijn erg scherp geprijsd. Als u op zoek bent naar de allerlaagste prijs kunt u bij ons ook een tweedehands fiets vinden.

Is uw fiets kapot? Onze ervaren en enthousiaste monteurs weten er wel raad mee. We repareren uw fiets snel en adequaat, waardoor u snel en weer veilig de weg op kunt. We verzorgen natuurlijk ook servicebeurten voor uw fiets.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Daar staat nog veel meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Tweewielerservice Wieringa uit de rubriek fietsen uit Eindhoven is gevestigd aan de Roostenlaan 59 in Eindhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 040-2930022.

Diensten en producten voor fietsen

Trefwoorden die horen bij Tweewielerservice Wieringa zijn o.a. :