Van Iersel Witgoed in Sprang-Capelle

Van Iersel Witgoed gevestigd in Eindhoven. Vanaf september 2010 zijn wij gestart met ons bedrijf in grootkeuken en witgoed service. We kopen en verkopen gebruikt en nieuw witgoed, daarbij bent u bij ons ook aan het juiste adres voor reparatie, onderhoud en storingen.

Over Van Iersel Witgoed

Van Iersel Witgoed valt onder de rubriek witgoed winkel in Eindhoven.

Vanaf september 2010 zijn wij gestart met ons bedrijf in grootkeuken en witgoed service. We kopen en verkopen gebruikt en nieuw witgoed, daarbij bent u bij ons ook aan het juiste adres voor reparatie, onderhoud en storingen.

Wij zijn een klein bedrijf, gericht op klantvriendelijkheid en professionele service. Zo kunt u bij ons online producten aanschaffen, maar als u deze toch liever eerst bekijkt kunt u altijd een kijkje komen nemen op afspraak. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van een keuze. Ook op gebruikte producten krijgt u garantie!

Zoekt u een bepaalt apparaat dat niet op de website staat, neem dan contact met ons op en wij zoeken het ideale apparaat voor u. Wekelijks komen er nieuwe apparaten bij.

We hebben een haal en breng service zodat vervoeren geen enkel probleem hoeft te zijn. Zie ook de leveringsvoorwaarden.

Naast het inkopen en verkopen van witgoed hebben we een speciale strijk- en wasservice, voor iedereen die geen zin, tijd of mogelijkheid heeft om dit zelf te doen.

Momenteel zijn we gevestigd in Eindhoven, maar binnenkort zullen we onze winkel openen in Tilburg. (Momenteel hebben wij geen winkel met openingstijden maar zijn we gewoon gevestigd aan huis, vandaar bezichting-verkoop op afspraak)

Voor grootkeukens hebben we ook een ervaren monteur voor plaatsen, onderhoud en reparatie. Nieuwe of gebruikte apparatuur kunt u bij ons inkopen op bestelling.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Van Iersel Witgoed uit de rubriek witgoed winkel uit Eindhoven is gevestigd aan de Nassaustraat 12 in Sprang-Capelle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-81282993.

Diensten en producten voor witgoed winkel

Trefwoorden die horen bij Van Iersel Witgoed zijn o.a. :