VDV Fotografie in Eindhoven

VDV Fotografie: Fotografie cursus & workshop.

Over VDV Fotografie

VDV Fotografie valt onder de rubriek fotograaf uit Eindhoven.

Wilt u ook graag leren fotograferen? Dan bent u bij VDV Fotografie aan het juiste adres. Fotograferen is erg leuk om te doen en gemakkelijk om te leren!

Naast diverse leuke en leerzame fotografie cursussen en workshops, kunt u bij VDV Fotografie ook terecht wanneer u een fotograaf zoekt. Dennis van de Ven is de drijvende kracht achter VDV Fotografie. U kunt Dennis als fotograaf inhuren voor al uw portretten en evenementen.

VDV Fotografie kan diverse soorten cursussen en workshops aanbieden. Hieronder ziet u een overzicht hiervan:

- Studiofotografie.

- Lightroom.

- Photoshop.

- Meerdaagse fotocursus.

- Fotografie in 1 dag.

- Roofvogel fotografie.

Dennis van de Ven is 26 jaar en woont in Eindhoven. Dennis is sinds 2014 erg geïnteresseerd in fotografie. Dennis probeert de wereld in zijn schoonheid vast te leggen. Dit gaat om diverse soorten fotografie, zoals: Straatfotografie, portretfotografie, natuurfotografie, bruiloftfotografie en meer.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan VDV Fotografie? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

VDV Fotografie uit de rubriek fotograaf uit Eindhoven is gevestigd aan de Torenallee 20 in Eindhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48564757.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij VDV Fotografie zijn o.a. :