Vervita in Son En Breugel

Laat je kleding vakkundig op maat maken door een ervaren coupeuse.

Over Vervita

Vervita valt onder de rubriek kleermaker in Eindhoven.

Mijn naam is Vera, ik ben in 2010 afgestudeerd aan de modeopleiding in Eindhoven, het ontwerpen van kleding maar vooral het zelf maken van kleding spreekt me heel erg aan, het geeft mij erg veel voldoening om mensen mooi en bijzonder te maken.

Bent u op zoek bent naar een exclusief kledingstuk, heeft u een speciale gelegenheid of wilt dagelijks anders dan anderen gekleed zijn, dan is het op maat laten maken van kleding het beste idee. Hierbij zijn er diverse mogelijkheden, van het ontwerpen van de kleding tot en met het vervaardigen. Weet u al hoe uw kledingstuk eruit moet zien of heeft u er nog twijfels over, ik help u met de beschrijving en met voorbeelden om tot een ontwerp te komen.

Ook voor het vermaken van bestaande kleding kunt u bij mijn atelier terecht, zo kunt u (gala-)kleding omvormen naar de nieuwste trend of naar een cocktailjurk. Ook wanneer u een afwijkende maatvoering heeft, behoort dit tot de mogelijkheden. Maatkleding biedt voor iedereen de mogelijkheid een perfect passend kledingstuk te dragen.

Bij mij begint de eerste afspraak met een kennismaking, hierbij gaan we samen kijken naar uw wensen en idee├źn.

Workshops/Cursussen,

Ik geef regelmatig workshops en cursussen, kijk voor de actuele datums en tijden op mijn site.

Voor meer informatie kunt u altijd een kijkje nemen op mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vervita uit de rubriek kleermaker uit Eindhoven is gevestigd aan de Zebrakever 51 in Son en Breugel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48775762.

Diensten en producten voor kleermaker

Trefwoorden die horen bij Vervita zijn o.a. :