Viltbloemist in Eindhoven

Blijvend bijzondere bloemen.

Over Viltbloemist

Viltbloemist valt onder de rubriek bloemist uit Eindhoven.

Verse bloemen zijn natuurlijk prachtig en ruiken vaak heerlijk maar er is wel een nadeel, ze verwelken zo snel dat je er maar voor korte tijd van kunt genieten. Ik ben op het idee gekomen om bloemen van vilt te gaan maken om zo langer te kunnen genieten van het boeket of losse bloemen. Zo kunt u bij mij kiezen voor een bruidsboeket of bijvoorbeeld een rouwstuk. Daarnaast kunt u in de webshop terecht voor mooie cadeauartikelen. Ik maak mijn bloemstukken allemaal met de hand, zo heeft u een unieke bloem welke op maat gemaakt word.

Het aanbod;

* Rouwboeketten

* Bruidsboeketten

* Workshops

Wilt u graag zelf aan de slag met het maken van vilten bloemen? Kom dan gezellig een leuke en leerzame workshop volgen bij mij. Iedere workshop geef ik in het nieuwe atelier van de Viltbloemist welke is gevestigd in mijn eigen huis. Er word gezorgd voor koffie, thee en lekkers en verfrissend water. Natuurlijk krijg je het patroon uitgewerkt mee naar huis en zijn de materialen inbegrepen!

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Viltbloemist uit de rubriek bloemist uit Eindhoven is gevestigd aan de Jozef Eliasweg 29 in Eindhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 040-2110965.

Diensten en producten voor bloemist

Trefwoorden die horen bij Viltbloemist zijn o.a. :