Warmthathome in Veldhoven

Warmthathome | Geur is een beleving! | Yankee Candle

Over Warmthathome

Warmthathome valt onder de rubriek webshop in Eindhoven.

Warmthathome is een winkel en webshop die geurkaarsen, geurzepen en aanverwante artikelen verkoopt. Onder andere van het merk Yankee candle.

Thuis is waar je graag bent, waar de juiste sfeer hangt en waar je je comfortabel en gelukkig voelt. Dit uit zich door de inrichting van je woning en tuin, maar zeker ook door geur. Geurzepen geven een heerlijk, luxe gevoel en geurkaarsen geven licht, sfeer en geur, samenkomend tot een gevoel. Combineer dit met een speciale gelegenheid en een beleving is geboren.

Warmthathome is een winkel in Veldhoven die op vrijdag en zaterdag is geopend vanaf 10:00 uur. Ook heeft Warmthathome een webwinkel die zich bezighoudt met het verkopen van geurzepen van het merkt Warmthathome, geurkaarsen en aanverwante artikelen van onder andere het merk Yankee Candle, America's best loved candle. Deze artikelen voor in en rondom huis, zijn voor mensen die van schoonheid, ontspanning, fijne geuren en aangename sferen houden, Sfeer beleven door een geurkaars, waarbij de hoge kwaliteit een goede, natuurlijke materialen inspelen op de behoefte van de moderne mens om bewust met zichzelf en zijn omgeving om te gaan.

Yankee Candle is een Amerikaans product. De gebruikte parfums zijn exclusief en volgens strikte receptuur voor Yankee candle, zoveel mogelijk van 100% natuurlijke materialen gemaakt. De kaarsen zijn gemaakt van eerste klas paraffine en doordrenkt van het hoogst mogelijke percentage geurolie. De lonten zijn van 100% katoen.

Yankee Candle verdeelt de kaarsen in 5 geurgroepen: - Fresh

- Floral

- Fruit

- Festive

- Food & Spice

Om een bestelling te plaatsen verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Warmthathome uit de rubriek webshop uit Eindhoven is gevestigd aan de Kapelstraat-Zuid 7 in Veldhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-37434681.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Warmthathome zijn o.a. :