Yogastudio Worldyoga in Eindhoven

Worldyoga Eindhoven | Leer leven, leer hét leven.

Over Yogastudio Worldyoga

Yogastudio Worldyoga valt onder de rubriek yoga en meditatie in Eindhoven.

Worldyoga Eindhoven is voor, of je nu lekker in je vel zit, of dat jij je juist wat minder voelt en wat verder van jezelf af staat, yoga laat je voelen waar het eigenlijk om draait. Worldyoga Eindhoven verzorgt lessen in de verschillende yogastijlen, en ook lessen waar zij die combineren. Wil je tot rust komen, lekker bijkomen en bijtanken of groeien naar je dromen, dan is Worldyoga Eindhoven beslist de goede studio voor jou!

Welke vorm van yoga het beste bij jou past, weet je door het gewoon uit te proberen. Zo kom je er vanzelf achter wat bij jou past. Natuurlijk is het ook mogelijk om met Worldyoga Eindhoven te overleggen wat het beste voor je is, als je een proefles wilt volgen of wilt starten met yoga.

U kunt bij Worldyoga Eindhoven terecht voor:

- Groepslessen

- Privé lessen

- Duo-lessen

De lessen kunnen gegeven worden in de fijne studio van Worldyoga Eindhoven of op locatie. Persoonlijke begeleiding staat bij Worldyoga in alles wat zij doen voorop, want iedereen is anders en verdient een eigen aandacht. In de individuele lessen nemen jullie de ruimte om te werken aan jouw persoonlijke groei, het overwinnen van jezelf en het beste uit jezelf te halen.

Ook kunt u bij Worldyoga Eindhoven terecht voor:

- Workshops

- Yoga café

- Yoga vakanties

- Yoga opleidingen en meerdaagse trainingen

- Yoga en topsport

- Yoga voor professionals

Worldyoga Eindhoven kan u dan voorzien in een specifieke begeleiding op maat.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Yogastudio Worldyoga uit de rubriek yoga en meditatie uit Eindhoven is gevestigd aan de Daalakkersweg 2 in Eindhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21891312.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij Yogastudio Worldyoga zijn o.a. :