Yu Yi Tang in Eindhoven

Yu Yi Tang, traditionele Chinese geneeswijzen.

Over Yu Yi Tang

Yu Yi Tang valt onder de rubriek geneeskunde uit Eindhoven.

Bent u opzoek naar een praktijk voor traditionele Chinese geneeswijze in Eindhoven? dan bent u bij Yu Yi Tang aan het juiste adres.

Wij zijn Jianmin Sun en Charlotte Johanns, Jianmin heeft een opleiding gevolgd voor zowel de Traditionele Chinese Geneeswijze als de westerse Geneeskunde. Hiernaast heeft hij jarenlang gewerkt in een ziekenhuis in China. Charlotte heeft haar opleiding tot Acupuncturist in Nederland gevolgd aan de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai, waar zij jarenlang als assistent werkzaam is geweest. Na een stage in Guilin China en een intensieve stage van 2 jaar te hebben gevolgd bij de gebroeders Sun praktiseert zij nu samen met Jianmin in een eigen praktijk.

Om een goeie diagnose te kunnen stellen gebruiken wij een tongdiagnose daarom raden wij af om die avond ervoor rode wijn te nuttigen en de dag waar wij de diagnose willen stellen geen koffie te drinken, drop te eten of andere dingen te nuttigen die de kleur van de tong kunnen beïnvloeden.

Wij geven Chinese kruidentherapie, Chinese voedingsleer, tuina massage en acupunctuurbehandelingen.

Heeft u nog vragen? dan kunt u contact met ons opnemen of een kijkje nemen op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Yu Yi Tang uit de rubriek geneeskunde uit Eindhoven is gevestigd aan de Aalsterweg 92 in Eindhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 040-2464778.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Yu Yi Tang zijn o.a. :