Zennu in Uden

Voel, beleef en leer wat Reiki voor jou kan beteken. Iedereen kan het leren!

Over Zennu

Zennu valt onder de rubriek coaching in Eindhoven.

Jessie van den Berg is de drijvende kracht achter Zennu. Ik ben Reiki Master en geef cursussen om ook anderen reiki te leren. Daarnaast ik ben transformatie coach en begeleid cliënten om los te komen van oude ballast die ze met zich meedragen om zo hun ware ik te ontdekken.

Ben jij onzeker of heb je last van angst en/of paniekaanvallen, ik kan jou begeleiden om deze zware negatieve energieën los te laten zodat jij je leven niet meer laat leiden door deze negatieve energieën.

De Coaching sessie kan zowel online als in mijn praktijk! Makkelijk online vanuit je eigen vertrouwde omgeving een transformatie sessie ondergaan. Maak je los van wat jou tegenhoud om het leven te leven wat je graag wil leven. Bevrijd jezelf, het is echt mogelijk. De technieken die ik gebruik zorgen ervoor dat je echt los komt van oude ballast. Ballast die jij met je mee draagt, ballast die jou op de een of andere manier tegen houd op verschillende gebieden. Misschien wel op het gebied van liefde of misschien wel op sociaal gebied. Op welk gebied het jou ook tegen houd, jij kunt dat veranderen onder mijn begeleiding. Ja, dat kan echt!

Reiki is een Paranormale Therapie en behoort tot de Alternatieve Geneeswijze. Door handoplegging wordt de universele levensenergie doorgegeven van de Reikibeoefenaar naar de ontvanger. Het doorgegeven van de universele levensenergie heeft een voedende en helende werking op de energiebanen en chakra’s Reiki is een aanvulling, geen vervanging van (huis)arts of medicijnen. Het verlicht en kan zeker ook genezen.

Mijn missie is nu dan ook om andere mensen te helpen. Wat ik met veel liefde en compassie doe met de technieken die ik eigen heb gemaakt.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kan ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Zennu uit de rubriek coaching uit Eindhoven is gevestigd aan de Frontstraat 2, gebouw 4b in Uden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-37434522.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Zennu zijn o.a. :