ZenSas Geldrop in Geldrop-Mierlo

Kom in balans en volg je pad. Samen werken we dus naar het punt, dat jij weer in balans bent en weer lekker in je vel zit.

Over ZenSas Geldrop

ZenSas Geldrop valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Eindhoven.

Saskia Hermens is de drijvende kracht achter ZENSAS Geldrop. Ik heb onlangs mijn opleiding tot Sensi therapeut behaald. Daarnaast heb ik ook de cursus Masseren en Hoofdpijnmassage afgerond dit jaar.

Sensi therapie is een krachtige manier om balans te brengen op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau d.m.v. verschillende therapieën.

Technieken die ik aanbied:

- Drukpuntmassage

- Holistic Pulsing

- E.F.T. (Emotional Freedom Techniek)

- Edelsteentherapie

- Voeding- en allergiemeting

- Diëten

- Remedies

Daarnaast geef ik ook nog massages waaronder, ontspanningsmassage, rug- en nekmassage en hoofdpijnmassage.

Ook ben ik Life Coach. Coaching betekent dat we samen gaan onderzoeken waarom je ‘uit balans’ bent. Tijdens de gesprekken gaan we ook op zoek naar datgene wat je juist energie oplevert of waar je lol in hebt. Wat ik voornamelijk doe is luisteren, spiegelen, motiveren, inspireren en je bewust maken van je eigen kunnen, maar ook wat je zwakheden zijn.

Het gaat om jou, dus jij beslist hoe intensief het wordt, welk tempo je aanhoudt en welke stappen je wilt zetten om je eigen situatie te verbeteren. Ik ondersteun en help je om je gewenste doelen te behalen en je eigen verandering door te voeren.

I.v.m. Corona behandel ik alleen op afspraak en wanneer je geen Corona klachten (of verschijnselen die hier op lijken)hebt.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ZenSas Geldrop uit de rubriek gezondheidscentrum uit Eindhoven is gevestigd aan de Molenstraat 23 in Geldrop-Mierlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30772756.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij ZenSas Geldrop zijn o.a. :