Ben jij de toekomst van Brabant?

Traineeprogramma voor jonge talenten

Ben jij de toekomst van Brabant?

In september gaat het traineeprogramma de Toekomst van Brabant van start. Grote en kleine gemeenten, waterschappen en de provincie zijn op zoek naar trainees van hoog niveau en een aantoonbare drive als het gaat om maatschappelijke vraagstukken.

Circa veertig talentvolle, jonge medewerkers krijgen de kans om in een periode van twee jaar aan de slag te gaan bij de deelnemende overheidsorganisaties. Gedurende deze twee jaar werken ze drie keer acht maanden aan projecten in de deelnemende organisaties. Hierdoor maken ze kennis met verschillende overheidslagen en doen ze ervaring op met verschillende projecten en beleidsterreinen.

Wil jij je inzetten voor de Brabantse samenleving? Ben je een kartrekker en op zoek naar een uitdaging? Heb jij ├ęcht wat te bieden aan de deelnemende overheidsorganisaties en staat geen enkele uitdaging je in de weg? Surf dan naar www.detoekomstvanbrabant.nl en meld je voor 1 mei aan voor het traineeprogramma.

Geplaatst op vrijdag 6 april 2012.

Over Gemeente Eindhoven

Dit bericht is geschreven door Gemeente Eindhoven. Het bedrijf valt onder instantie uit Eindhoven. Trefwoorden van Gemeente Eindhoven uit Eindhoven : werk aan de weg, werken, zorg, welzijn, vacatures, evenementen, onderwijs, bestuur.

Lees meer over Gemeente Eindhoven.