Burn-out? Laat Balance Coaching u helpen

Onrust, stress, onbestemdheid, iemands verleden enz. kunnen (onbewust) voor serieuze lichamelijke en geestelijke belasting zorgen. Dit uit zich onder meer in een verminderde levenslust en tal van lichamelijke klachten.

Een gesprek met een onafhankelijke derde kan je helpen neutraal naar jezelf te kijken en ruimte bieden tot nieuwe inzichten. Vaak is het een bocht die tijdelijk het uitzicht van "jouw" pad verdoezelt. Het "je niet op je pad bevinden" kan een mens veel pijn, verdriet en onrust bezorgen. Door bewust met deze ongenoegens aan de slag te gaan zul je ervaren dat dit leidt tot persoonlijk groei en innerlijke rust. Maar je ook bewust maakt van je eigen kracht en schoonheid!

Ik loop graag een stukje mee op het pad terug naar jezelf.

Indien u last heeft van een burn-out of een van uw werknemers heeft hiermee te maken, dan kunt u bij mij terecht voor een traject wat hierop gebasseerd is. Bent u aanvullend verzekerd? Dan wordt het traject vanaf januari geheel of gedeeltelijk vergoed door uw ziekenfonds.

Neem contact met mij op voor meer informatie.

Geplaatst op maandag 20 december 2010.

Over Balance Coaching

Dit bericht is geschreven door Balance Coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Eindhoven. Trefwoorden van Balance Coaching uit Maarheeze : coaching, therapie, spirituele, begeleiding, voetreflextherapie, kruidenstempelmassage, ontslakken, bioresonantie.

Lees meer over Balance Coaching.