By-Boo meubelen: de pracht en kracht van hout

Het hout is altijd dik en ruig, met de natuurlijke tekening ervan goed zichtbaar. Daardoor zijn de salon- en bijzettafels van By-Boo altijd robuust en is er geen één hetzelfde!

By-Boo meubelen: de pracht en kracht van hout

Hout is één van de elementen die je vaak terug ziet komen bij By-Boo meubelen . Dat komt doordat hout een prachtig natuurlijk materiaal is. Door het op een bepaalde manier te zagen en bewerken, zie je de eigen schoonheid ervan: de lijnen, nerven en noesten. Hout kan bovendien gemakkelijk en op heel veel manieren verwerkt worden. Een veelzijdig materiaal dus!

By-Boo meubelen met houten tafelblad

Zo zie je veel tafels bij By-Boo die een grote, ronde houten schijf als tafelblad hebben. We hebben het dan vooral over de salon- en bijzettafels. Soms ligt de schijf op een metalen onderstel, maar we zien ook multifunctionele tafels. Daarbij ligt het tafelblad als een soort deksel op een holle vorm, waar je allerlei spulletjes in op kunt ruimen. Het hout is altijd dik en ruig, met de natuurlijke tekening ervan goed zichtbaar. Daardoor zijn de salon- en bijzettafels van By-Boo altijd robuust en is er geen één hetzelfde!

Kleine meubels en hippe accessoires

Ook voor andere meubelstukken wordt er veelal gekozen voor een materiaalcombinatie met hout. Zo zijn er T.V.-meubels, kastjes en stoelen waar hout voor is gebruikt en waarbij de charme van het materiaal mooi tot uitdrukking komt. En natuurlijk is zo'n meubelstuk weer net even anders dan anders. Zo is er bijvoorbeeld een T.V.-meubel met drie laden, allemaal met een andere maat en een verschillende handgreep/knop. Verder vind je in de collectie van By-Boo meubelen ook talloze accessoires. Zo zijn er spiegels met een houten lijst, schitterende lantaarns met een geperforeerd, koperen kap op een houten standaard, display sets en zelfs hertenkoppen met een houten gewei!

Hout en eenvoudige materialen

De ontwerpers en makers van By-Boo meubelen hebben hun hart helemaal verpand aan hout en andere basic materialen zoals verschillende metaalsoorten. Liefhebbers van apart, robuust en basic kunnen bij By-Boo dus hun hart ophalen, want die drie steekwoorden zijn helemaal op hout van toepassing. Het zijn misschien niet de goedkoopste interieurstukken, maar je ben wel verzekerd van duurzaamheid en kwaliteit. Bovendien is elk meubelstuk of accessoire die je koopt bij By-Boo meubelen echt uniek en dat is iets wat je tegenwoordig nog maar weinig kunt vinden!

Geplaatst op dinsdag 4 juli 2017.

Over Comlinq Internet Marketing

Dit bericht is geschreven door Comlinq Internet Marketing. Het bedrijf valt onder internetbedrijf uit Eindhoven. Trefwoorden van Comlinq Internet Marketing uit Eindhoven : internet marketing bureau, Zoekmachine optimalisatie, Web Analytics, Wordpress development, Banner design, isplay Advertising, E-mailmarketing, Magento development.

Lees meer over Comlinq Internet Marketing.