Derde nummer Eindhovense Tipkrant voor álle ouders

Net verschenen: het derde nummer van de Eindhovense Tipkrant, een krant voor álle ouders en boordevol tips en informatie over Positief Opvoeden.

Derde nummer Eindhovense Tipkrant voor álle ouders

Het Centrum Jeugd en Gezin verspreidt de krant op grote schaal via SPIL-centra, basisscholen, peuterspeelzalen, kinderopvangorganisaties, consultatiebureaus en huisartsen in de stad. De Tipkrant is gratis mee te nemen.

Positief Opvoeden:

Hoe zorg ik voor een veilige en stimulerende omgeving voor mijn kind? Dat is het thema van deze editie van de Tipkrant en één van de vijf basisprincipes van Positief Opvoeden. Welke normen en waarden je je kind bij wilt brengen, is voor iedere ouder anders. Maar hoe je gedrag van kinderen het beste kunt sturen, is uitgebreid onderzocht. Dit onderzoek en praktijkervaring laten zien dat Positief Opvoeden, een methode van Triple P, kinderen de beste kansen geeft om zich goed te ontwikkelen. Ouders die positief opvoeden, vinden het ouderschap plezieriger en genieten vaak meer van hun kinderen.

Meer informatie:

Meer weten over Positief Opvoeden en de cursussen die voor ouders worden gegeven? Kijk op de website van het Eindhovense Centrum Jeugd en Gezin: www.cjgeindhoven.nl. Via www.positiefopvoeden.nl kun je ook direct je opvoedvraag stellen aan een pedagogisch medewerker.

Geplaatst op woensdag 18 april 2012.

Over Gemeente Eindhoven

Dit bericht is geschreven door Gemeente Eindhoven. Het bedrijf valt onder instantie uit Eindhoven. Trefwoorden van Gemeente Eindhoven uit Eindhoven : werk aan de weg, werken, zorg, welzijn, vacatures, evenementen, onderwijs, bestuur.

Lees meer over Gemeente Eindhoven.